Σάββας Αναστασιάδης: Γιατί η πρόοδος της Χώρας είναι Εθνική υπόθεση





                                                                                 22 Ιουλίου 2019
                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σάββας Αναστασιάδης: Γιατί η πρόοδος της Χώρας είναι Εθνική υπόθεση

Στο κεντρικό μήνυμα των προγραμματικών θέσεων του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο Σάββας Αναστασιάδης  στη  συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης στη Βουλή.


 «Στο εξής ο κυβερνητικός λόγος θα είναι λιτός και αληθινός, θα αποφεύγει τα πολλά επίθετα επιμένοντας στα ουσιαστικά. Και από τον μέλλοντα χρόνο θα επιλέγει τον ενεστώτα, τον ενεστώτα της δράσης και του αποτελέσματος. Μέσα σ΄αυτή τη φράση εμπεριέχεται το κεντρικό μήνυμα των προγραμματικών θέσεων τουΠρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όπως αυτές παρατέθηκαν στην προχθεσινή του ομιλία και περιέχουν πολιτικές , στόχους, συγκεκριμένα μέτρα και φυσικά χρονοδιάγραμμα» είπε χαρακτηριστικά ο  βουλευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης μιλώντας σήμερα το μεσημέρι (22.07.2019) στη  συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης.


Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Αναστασιάδης τόνισε πως ο Ελληνικός λαός στις εκλογές της 7ης Ιουλίου έδωσε στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ψήφο εμπιστοσύνης, ελπίδας και προοπτικής.

 « Ο Ελληνικός λαός αποδέχτηκε την Συμφωνία Αλήθειας που του προτείναμε και μας έδωσε την εντολή να εργασθούμε σκληρά και αποτελεσματικά για να επιστρέψει η ελπίδα, η αισιοδοξία, η πρόοδος, η ευημερία και η ανάπτυξη………….Να βελτιώσουμε την καθημερινότητα όλων των πολιτών. Να νιώθουν οι πολίτες ασφαλείς στον τόπο τους και στο σπίτι τους»

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε στη φράση του Πρωθυπουργού: «Δεν θα μετρηθούμε με τους αντιπάλους μας , αλλά με τα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας» υπογραμμίζοντας πως, μέσα σε αυτή τη φράση του ο Κ. Μητσοτάκηςσυμπύκνωσε τις προθέσεις του , την αποφασιστικότητά του και το κύριο ζητούμενο για τη Χώρα και τους πολίτες.

« Εμείς στεκόμαστε αρωγοί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε και θα  συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας. Γιατί η πρόοδος της Χώρας είναι Εθνική υπόθεση. Γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» κατέληξε


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!