Στοίχημα: Πρόκριση για Μαρόκο και Σενεγάλη

Στοίχημα: Πρόκριση για Μαρόκο και Σενεγάλη


Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Κόπα Άφρικα και πλέον η προσοχή επικεντρώνεται στις νοκ-άουτ αναμετρήσεις των «16». Το μενού ανοίγει σήμερα με τις μάχες Μαρόκο – Μπενίν και Ουγκάντα – Σενεγάλη, δύο ματς όπου υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ. Αύριο έρχεται το πρώτο ντέρμπι ανάμεσα σε Νιγηρία και Καμερούν, η φάση των «16» θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με τα παιχνίδια Μάλι – Ακτή Ελεφαντοστού και Γκάνα – Τυνησία (ακόμη ένα ντέρμπι). Σήμερα θα ασχοληθούμε με το Κόπα Άφρικα, εκεί όπου προβλέπουμε προκρίσεις για αμφότερα τα φαβορί, αλλά θα επιλέξουμε συνδυαστικό παιχνίδι. Πριν περάσουμε στις αναλύσεις των αγώνων, μην ξεχνάτε πως στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως η betrebels.


 Άλλο επίπεδο το Μαρόκο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μαρόκο – Μπενίν. Η χώρα της Βόρειας Αφρικής έκανε 3/3 νίκες στον όμιλο με επιμέρους σκορ 3-0 (όλες με 1-0), χωρίς ωστόσο να πει κανείς ότι έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Έκανε αυτό που έπρεπε, ήταν σοβαρή και αποτελεσματική, αποδείχτηκε ότι το δυνατό της σημείο ήταν η αμυντική προσήλωση. Σπάνια δίνει καλές ευκαιρίες στους αντιπάλους του το Μαρόκο, δεν είναι τυχαίο ότι κράτησε το «μηδέν» σ’ όλα τα ματς, απέναντι του τίθεται σήμερα μια απ’ τις ευχάριστες εκπλήξεις. Ουδείς περίμενε ότι το Μπενίν θα φτάσει στην πρόκριση, τα κατάφερε μάλιστα μένοντας αήττητο, οι τρεις ισοπαλίες ήταν αρκετές για να του χαρίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ωστόσο, καλείται να αντιμετωπίσει μια πολύ καλύτερη ομάδα, ενώ έχει μια κομβική απουσία, αυτή του επιθετικού Μουνιέ (τιμωρημένος). Οι δύο ομάδες δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, η διαφορά που τους χωρίζει είναι μεγάλη, ειδικά απ’ τη στιγμή που δε θα παίξει ο καλύτερος παίκτης του Μπενίν. Το Μαρόκο έχει δείξει σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα, μπορεί να κερδίσει με πειστικότητα το Μπενίν. Επιλέγουμε Μαρόκο -1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.81.


Συνδυαστική επιλογή για Σενεγάλη
 Πορευόμαστε με την έτερη αναμέτρηση του σημερινού προγράμματος του Κόπα Άφρικα, το Ουγκάντα – Σενεγάλη. Ακόμη μια έκπληξη του φετινού τουρνουά ήταν η Ουγκάντα, η οποία με τέσσερις πόντους πήρε την πρώτη πρόκριση της ιστορίας της σε νοκ-άουτ φάσεις μετά το 1978! Ξεκίνησε με νίκη επί του Κονγκό (2-0), συνέχισε με το 1-1 κόντρα στη Ζιμπάμπουε και υπέστη αναμενόμενη ήττα απ’ την Αίγυπτο. Κοντράρεται με τη Σενεγάλη, η οποία μπορεί να μην ήταν πειστική στον όμιλο (πήρε δύο νίκες με τις αδύναμες Τανζανία και Κένυα, ηττήθηκε εύκολα απ’ την Αλγερία), ωστόσο διαθέτει ένα απ’ τα πιο ποιοτικά ρόστερ της διοργάνωσης. Θεωρούμε ότι οι Σενεγαλέζοι θα βγάλουν την ποιότητα τους στο χορτάρι, διαθέτουν έμπειρους παίκτες, επιλέγουμε διπλό + Under 3.5 σε απόδοση 1.70.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!