Μπάμπης Τσαϊρέλης: με αφορμή την συγκέντρωση των κατοίκων του Δρυμού, κάλεσμα στήριξης του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

                                                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΡΥΜΟΥ
 ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Αγαπητοί συνδημότες,
Απευθύνομαι προσωπικά σε όλους εσάς με την ιδιότητα του υποψήφιου Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης, με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στο Δρυμό.
Είναι λυπηρό το γεγονός ότι μια περιοχή πολλών χιλιάδων κατοίκων να μένει δίχως νερό, ενώ και αυτό που υπάρχει δεν είναι πόσιμο.
Δεν θα σχολιάσω τη σκοπιμότητα της εκδήλωσης και  τον αποκλεισμό, από τους διοργανωτές σε παρεμβάσεις πολιτικών.
Θέλω όμως να θυμίσω ένα άλλο περιστατικό από το πρόσφατο παρελθόν. Την περίπτωση των δανειοθαλάμων αδρανών υλικών, η οποία απασχόλησε τους κατοίκους του Δρυμού. Τότε, η τοπική κοινότητα, αντέδρασε οργανωμένα και πέτυχε να αλλάξει τη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και της πρότασης της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας. Η μόνη δημοτική παράταξη,  που ήταν από την αρχή σταθερά υπέρ της λύσης που δόθηκε και πρωτοστάτησε στη διεκδίκησή της,  ήταν η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην οποία συμμετέχω. Και σταθήκαμε στο πλευρό των κατοίκων όχι από ιδιοτέλεια και πολιτική σκοπιμότητα, αλλά επειδή η ποιότητα ζωής και το περιβάλλον είναι για μας το υπέρτατο ιδανικό.
Για αυτή την ποιότητα ζωής παλεύουμε, με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και ζητούμε την ψήφο σας την  Κυριακή.  Για να κάνουμε πράξη  το αυτονόητο, που στην περίπτωσή μας, είναι η σύνδεση με το δίκτυο της ΕΥΑΘ. Επιτέλους, να φροντίσουμε για το μέλλον μας και των παιδιών μας, παίρνοντας μέτρα για τις κλιματικές αλλαγές που έρχονται και θα κάνουν ακόμη πιο δυσεύρετο αυτό το βασικό αγαθό, που λέγεται ΝΕΡΟ .
Την Κυριακή 7/7 , πριν πάτε να ψηφίσετε, σκεφτείτε καλά σε ποιους θα δώσετε το δικαίωμα να σας εκπροσωπούν και ποιες πολιτικές θα εφαρμόσουν.
Με εκτίμηση
Μπάμπης Τσαϊρέλης
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 4/7/2019


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!