Ανοιχτή εκδήλωση Φάνη Παπά στα Κουφάλια


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΑΠΑ ΘΕΟΦΑΝΗ (ΦΑΝΗ)


Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

«Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα, αυτοδύναμη Θεσσαλονίκη. Με σχέδιο, με όραμα, με την προοπτική που μας στέρησαν τεσσεράμισι χρόνια τώρα. Η πολιτική αλλαγή θα γίνει πρώτα αντιληπτή στη Β’ Θεσσαλονίκης. Εδώ που τα βασικά ζητήματα από τις καταστροφικές πολιτικές των τελευταίων ετών, χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Εδώ, που χτυπά η καρδιά της παραγωγικής Ελλάδας, της Ελλάδας της προκοπής και της δημιουργίας, εδώ στοχεύει η πολιτική ανάπτυξης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εσείς με την ψήφο σας την Κυριακή επικυρώνετε την πολιτική αλλαγή. Κι όλοι μαζί βάζουμε τον τόπο μας σε σταθερή πορεία βιώσιμης και διατηρήσιμης ανάπτυξης, με στόχο την ευημερία των πολιτών».

Σε μια πολυπληθή εκδήλωση, στα Κουφάλια, ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Φάνης Παπάς, διατύπωσε το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, καλώντας τους πολίτες να ασκήσουν μαζικά το εκλογικό τους δικαίωμα, για να είναι η εντολή τους ισχυρή στην επόμενη, αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ.

«Ένιωσα γι’ ακόμη μια φορά την αγάπη και την αγκαλιά του κόσμου, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και συμμετείχε σε μια ανοιχτή εκδήλωσή μας ως πολιτικό γραφείο, όπως
όλες οι προεκλογικές μας εκδηλώσεις. Ανοιχτή, όπως πρέπει να είναι η επικοινωνία μεταξύ πολιτών και πολιτικών. Για να μπορεί Δημοκρατία μας να διαχέεται. Για να κάνουμε δημόσιο διάλογο στην πράξη, στους χώρους της καθημερινότητάς μας. Για να μην εγκλωβίζεται πίσω από κλειστές πόρτες οπαδικής αντίληψης και παλαιοκομματικών συσχετισμών. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, διότι όλη αυτή την περίοδο, μου δίνεται η ευκαιρία να αναπτύσσω τις θέσεις μου για την επόμενη μέρα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και κάθε κοινωνικού status, οι οποίοι διψούν για αλήθειες, ρεαλισμό και φρέσκα ακούσματα. Σε ανθρώπους που δεν τους αρέσουν οι ψεύτικες αγκαλιές, τα χτυπήματα στην πλάτη, οι αοριστίες και ο ξύλινος πολιτικός λόγος. Κι αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία μας σε αυτές τις εκλογές. Ότι δεν
κλειστήκαμε, δεν φοβηθήκαμε, δεν διστάσαμε, δεν μασήσαμε τα λόγια μας. Αντίθετα, μιλήσαμε με ευθύτητα και με καθαρότητα και προβάλαμε την αλήθεια μας. Δεν είναι η επιτυχία στους εκατοντάδες πολίτες που ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας. Είναι στην κουβέντα που κάνουμε απευθείας μεταξύ μας, ανταλλάσσοντας απόψεις και σκέψεις, μοιράζοντας προβληματισμούς και προτάσεις, προκρίνοντας λύσεις. Είμαι συγκινημένος για την παρουσία όλων σας και εδώ στα Κουφάλια. Σας νιώθω ειλικρινά δίπλα μου να με στηρίζετε», είπε ο κ. Παπάς απευθυνόμενος στους πολίτες του Δήμου Χαλκηδόνας.

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια μίλησαν για την υποψηφιότητα του κ. Παπά στην εκδήλωση
ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας Γιάννης Τσουκνιδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης Γιώργος Τσαλώνης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Χαλκηδόνας Ανδρέας Οκλαλιώτης και ο επιχειρηματίας του αγροτικού τομέα Δημήτρης Σάνδρος.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο κ. Παπάς συνομίλησε με τα μέλη της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκηδόνα.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Παπάς τόνισε: «Ζητώ την ερχόμενη Κυριακή να στηρίξετε
με την ψήφο σας τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, δίνοντας αυτοδυναμία στη ΝΔ και ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με την εμπιστοσύνη σας θέλω να είμαι ενεργό μέλος αυτής της νέας πορείας για τον τόπο, ώστε να συνδράμω με όλες τις δυνάμεις μου για να είναι η Β’ Θεσσαλονίκης πρωταγωνίστρια της Ελλάδας της ανάπτυξης».




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!