Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει για πρώτη φορά στην 20ή διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “Speciality & Fine Food Fair London 2019” στο Λονδίνο




                  Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει

για πρώτη φορά στην 20ή διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “Speciality & Fine Food Fair London 2019” στο Λονδίνο

Την πρώτη της συμμετοχή στην 20ή διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “Speciality & Fine Food Fair London 2019” δρομολογεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και  προώθηση των προϊόντων της περιοχήςπου θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο (1-3Σεπτεμβρίου 2019), στο εκθεσιακό κέντρο “Olympia London”.
Είναι η πρώτη φορά που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στη μεγάλη αυτή έκθεση τροφίμων και ποτών, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να επεκταθεί και στις αγορές της Μεγάλης Βρετανίας, της Ιρλανδίας και των όμορων χωρών, δίνοντας την ευκαιρία σε παραγωγούς της Κεντρικής Μακεδονίας να συνάψουν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες. Η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα δώσει σημαντική ώθηση στις εξαγωγικές προσπάθειες των επιχειρήσεων της Περιφέρειας.
Στόχος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή της στην εν λόγω έκθεση είναι η προώθηση προς τη διεθνή αγορά των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων που παράγονται στην Κεντρική Μακεδονία, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον κλάδο αυτό, η εξωστρέφεια της παραγωγής και η τόνωση του πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας, που παίζει καταλυτικό ρόλο στην ελληνική οικονομία εν γένει.
Η διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών “Speciality & Fine Food Fair London 2019” αποτελεί κορυφαίο σημείο συνάντησης και ανάδειξης των εκλεκτών τροφίμων και ποτών σε εμπορικούς επισκέπτες από την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, της Ιρλανδίας και των όμορων χωρών.
Για το 2018 η έκθεση συγκέντρωσε 700 εκθέτες από όλο τον κόσμο και προσέλκυσε περισσότερους από 9.500 επισκέπτες από το χώρο του λιανεμπορίου, της εστίασης, των ξενοδοχείων και τους εισαγωγείς - διανομείς. Για το 2019, η έκθεση πραγματοποιεί την επετειακή 20η διοργάνωσή της και προγραμματίζεται σειρά γεγονότων και εκδηλώσεων, που αναμένεται να αυξήσουν ακόμη περισσότερο την προβολή της έκθεσης και τον αριθμό των επισκεπτών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!