Κάλεσμα σε συλλαλητήριο στα εγκαίνια της ΔΕΘ: Σάββατο 7 Σεπτέμβρη, 6μ.μ., ΚΑΜΑΡΑ


Κάλεσμα σε συλλαλητήριο στα εγκαίνια της ΔΕΘ: το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη, στις 6μ.μ., στην ΚΑΜΑΡΑ, ανακοίνωσαν 218 εργαζόμενοι, νέοι και συνταξιούχοι. Στην ανακοίνωσή του; μεταξύ άλλων αναφέρουν:
"... Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι, νέοι και συνταξιούχοι που υπογράφουμε καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία και τις συλλογικότητες του εργατικού και λαϊκού κινήματος να δώσουμε τη δική μας απάντηση στην “υπό νέα διεύθυνση” προσπάθεια μονιμοποίησης της κοινωνικής βαρβαρότητας που γεννάει τη φτώχεια, το φασισμό, την πολεμική απειλή. Να διαδηλώσουμε για την ανατροπή της  κυβέρνησης και συνολικά της πολιτικής Ε.Ε, και κεφαλαίου. Δίνουμε την πρώτη μαζική απάντηση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη δηλώνοντας ότι σύντομα θα έχει να αντιμετωπίσει μια μαχητική, λαϊκή, εργατική αντιπολίτευση.
Το Σάββατο 7 του Σεπτέμβρη (6μ.μ., στην ΚΑΜΑΡΑ), στα εγκαίνια της ΔΕΘ, οργανώνουμε το ανεξάρτητο από τον εργοδοτικό συνδικαλισμό, πανελλαδικό, παλλαϊκό συλλαλητήριο, που θα ανοίξει το δρόμο για ένα
Ταξικά ανασυγκροτημένο εργατικό-λαϊκό κίνημα, με τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας στις σημαίες του!"


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!