Η Αναστασία Σισμανίδου νέα γενική γραμματέας στον δήμο Ωραιοκάστρου


Η Αναστασία Σισμανίδου νέα γενική γραμματέας
στον δήμο Ωραιοκάστρου


Μια γυναίκα με πλούσιο βιογραφικό, βαθιά εμπειρία σε ζητήματα τοπικής αυτοδιοίκησης και δοκιμασμένη στην άσκηση διοικητικών καθηκόντων επέλεξε ο νέος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης για τη θέση της γενικής γραμματέα του δήμου.
Πρόκειται για την Αναστασία Σισμανίδου, η οποία κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο, που ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου 2019, ασκεί τα ίδια καθήκοντα στον δήμο Δέλτα, έχοντας επιδείξει κατά τη διάρκεια της θητείας της στη θέση της γενικής γραμματέα σπουδαίο έργο και εξαιρετικά αποτελέσματα.
Η Αναστασία Σισμανίδου είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος δύο  μεταπτυχιακών διπλωμάτων από το πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το πρώτο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων και το δεύτερο στις Οικονομικές και Πολιτικές Σπουδές στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με έμφαση στις εμπορικές και οικονομικές σχέσεις στις χώρες των Βαλκανίων. Επιπλέον, έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές παιδαγωγικής επιμόρφωσης στο πλαίσιο του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) και είναι υποψήφια διδάκτωρ στο ΠΑΜΑΚ όπως και επί πτυχίω φοιτήτρια στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η κυρία Σισμανίδου διαγράφει μακρά κι επιτυχημένη επαγγελματική πορεία ήδη από το 1997. Η ενασχόλησή της με θέσεις ευθύνης σε φορείς του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα ξεκινά ήδη από το 2004, όταν η ίδια διετέλεσε ειδική συνεργάτιδα στο υπουργείο Ανάπτυξης με αρμοδιότητα στη διαχείριση του Γ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.
Από το 2006 έως και το 2008 η Αναστασία Σισμανίδου ήταν εξωτερική συνεργάτιδα στη διαχείριση ερευνητικών έργων στην Επιτροπή Ερευνών του ΑΠΘ, ενώ το 2009 εργάστηκε στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. Μετέπειτα εργάστηκε ιδιωτικά ως υπεύθυνη για την εκπόνηση και αξιολόγηση επιχειρηματικών ή επενδυτικών σχεδίων.
Η κυρία Σισμανίδου έχει διατελέσει μεταξύ άλλων ειδική συνεργάτιδα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (2011) και νομική σύμβουλος στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (2014) καθώς και μέλος της Επιτροπής Θεσμών της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.
Από τον Οκτώβριο του 2016 μέχρι και σήμερα είναι γενική γραμματέας στον δήμο Δέλτα, ενώ έπειτα από την απόφαση του Παντελή Τσακίρη από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα γενικής γραμματέα στον δήμο Ωραιοκάστρου.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!