ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για την αναγκαιότητα ύπαρξης και λειτουργίας του γραφείου του Πρωθυπουργού




Η τοποθέτηση νέας επικεφαλής στο Γραφείο Πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης, αποτελεί όψιμη αναγνώριση από την ΝΔ της αναγκαιότητας ύπαρξης και λειτουργίας ενός θεσμού που ίδρυσε και στήριξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Να θυμίσουμε ότι η ΝΔ από την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχε αμφισβητήσει, αν όχι λοιδωρήσει, την ύπαρξή του ενώ ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις ένα χρόνο πριν το χαρακτήριζε «άχρηστο για τον πολίτη, αλλά χρήσιμο για το κομματικό ρουσφέτι».  Αυτά την ίδια στιγμή που το σύνολο των τοπικών φορέων, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κοινωνικών ομάδων, ανεξαρτήτως πολιτικής τους τοποθέτησης, αναγνώριζε την θετική του συνεισφορά στα κρίσιμα ζητήματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Στην κ. Αντωνίου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα και ελπίζουμε να μην το καταστήσει κέντρο «κομματικού ρουσφετιού», αλλά να συνεχίσει το πετυχημένο έργο των προκατόχων της στην παρακολούθηση και επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου στην περιοχή ευθύνης του Γραφείου.

Τέλος, μένει να αποδειχτεί αν ο Πρωθυπουργός θα επισκέπτεται την πόλη με την ίδια συχνότητα που το έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, αν θα παρέχει την δυνατότητα στους φορείς να τον συναντούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης και αν θα συνεχίσει στην κατεύθυνση της αναβάθμισης του ρόλου της στην ευρύτερη περιοχή.

Γραφείο Τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Α΄Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!