Μανόλης Λαμτζίδης, πρ. Πρόεδρος ΔΣΘ, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς : Ηλ. πατίνια: Κάνουν τη ζωή μας «πατίνι»



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μανόλης Λαμτζίδης, πρ. Πρόεδρος ΔΣΘ, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς

Ηλ. πατίνια: Κάνουν τη ζωή μας «πατίνι»

Δυσφορία προκαλεί η προκλητική στάση των εταιρειών εκμίσθωσης ηλεκτρικών πατινιών σε συνδυασμό με την αμήχανη στάση των δημάρχων,  καθώς τα οχήματα αυτά οι χρήστες τα εγκαταλείπουν χωρίς καμία  υπόδειξη ή μέριμνα  από τις ιδιοκτήτριες εταιρείες και «κάποιοι» τα  σταθμεύουν σε κοινόχρηστους χώρους (πεζοδρόμια) δωρεάν και μάλιστα σε σημεία που παρεμποδίζουν την ελεύθερη κυκλοφορία πεζών.
Στην επισυναπτόμενη φωτογραφία απεικονίζονται τέσσερα σε σειρά σταθμευμένα  «ηλεκτρικά πατίνια»σε πεζοδρόμιο στην Καλαμαριά, δίπλα στο Δημαρχιακό Μέγαρο, κατά τρόπο που παρεμποδίζουν τη ανεμπόδιστη διέλευση γυναίκας με καρότσι που μεταφέρει μικρό παιδί.
Αναμένεται παρέμβαση των Δημάρχων και της Εισαγγελικής αρχής, διότι η κατάσταση αυτή σταδιακά γενικεύεται σε όλη την πόλη χωρίς να υπάρχουν αντιδράσεις προσβάλλοντας με τον τρόπο αυτό το δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης των πολιτών στο  δημόσιο χώρο.

                     Θεσσαλονίκη, 21 Αυγούστου 2019 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!