Ο Σάββας Αναστασιάδης στον Ρ/Σ 102 FM: Μάλλον ο κ. Τσίπρας δεν κατάλαβε τι έγινε πριν από δύο μήνες


Ο Σάββας Αναστασιάδης στον Ρ/Σ 102 FM: Μάλλον ο κ. Τσίπρας δεν κατάλαβε τι έγινε πριν από δύο μήνες

« Συνοψίζοντας όσα είπε ο κ. Τσίπρας στο πλαίσιο της  ΔΕΘ σε μερικές φράσεις,  διαπιστώνουμε ότι  δεν  έχει καταλάβει τι έχει γίνει πριν από δύο μήνες. Με τις τοποθετήσεις του, αν κάποιος τις ερμηνεύσει, θέλει να πει στην κοινωνία και στο λαό, ότι κάναμε λάθος που τον στείλαμε στην Αντιπολίτευση και ότι τα έκανε όλα πάρα πολύ σωστά » δήλωσε στον 102FM της ΕΡΤ3 και τον Δημήτρη Καραμαούνα σήμερα το πρωϊ (16.09.2019)  ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σάββας Ανασταδιάδης, αναφερόμενος σε όσα προσπάθησε να εκπέμψει με την παρουσία του στη Δ.Ε.Θ., ο κ. Τσίπρας.
Ερωτηθείς ο βουλευτής της ΝΔ σχετικά με το Μετρό και όσα είπε ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε :
« Ο κ. Τσίπρας και η αντιπολίτευση δεν μας λένε όλη την αλήθεια. Δεν μας λένε ότι τεσσεράμισι χρόνια δεν υπήρχε σχέδιο ολοκλήρωσης των εργασιών του σταθμού  Βενιζέλου για να μπει σε λειτουργία. Δεν υπήρχαν επίσημες μελέτες διότι υπάρχει πρόβλημα τεχνικό και αυτό έχει λεχθεί κατά κόρον πως δεν μπορεί  να γίνουν εργασίες με την παραμονή της βυζαντινής Εγνατίας οδού στο σημείο του σταθμού Βενιζέλου. ..Αυτό που υποσχέθηκαν είναι να λειτουργήσει το Μετρό με κλειστή τη Βενιζέλου και όταν θα ωριμάσει για να κατασκευαστεί το έργο, θα κλείσει 18 μήνες  το Μετρό μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Αυτό από ότι λένε οι τεχνικοί δεν γίνεται. Η λύση της απόσπασης και επανατοποθέτησης που θα γίνει από Αρχαιολόγους προστατεύει τα αρχαία,  και θα μπορεί  να λειτουργήσει συνολικά  το Μετρό και με το σταθμό βενιζέλου  και επιτέλους να αποκτήσει η πόλη συγκοινωνία για να μπορεί να εξυπηρετείται ο κόσμος»  και πρόσθεσε,
« Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη. Η ίδια ακριβώς λύση που σχεδιάζουμε να ακολουθήσουμε για το σταθμό Βενιζέλου, έχει ακολουθηθεί και από την προηγούμενη Κυβέρνηση το 2012-2014»


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!