Επιστροφή στα θρανία για τους 18.000 μαθητές του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Κλ. Μανδαλιανός: “Αποφασισμένοι να κερδίσουμε τον αγώνα για ένα αξιοπρεπές, σύγχρονο και πρότυπο σχολικό περιβάλλον”




Επιστροφή στα Θρανία για τους 18.000 μαθητές
του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου
Κλεάνθης Μανδαλιανός: “Αποφασισμένοι να κερδίσουμε τον αγώνα για ένα αξιοπρεπές, σύγχρονο και πρότυπο σχολικό περιβάλλον”
           
           
Με την καθιερωμένη τελετή του αγιασμού στις 107 σχολικές μονάδες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου.         
            Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός παρέστη στους αγιασμούς του 1ου & 14ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου, του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού, του 25ου Δημοτικού Σχολείου άνωθεν περιφερειακής, ευχόμενος σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς “Καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη, πρόοδο και πολλές επιτυχίες”, ενώ διαβεβαίωσε πως για τη νέα Δημοτική Αρχή αποτελεί πρώτη προτεραιότητα η αναβάθμιση και βελτίωση των σχολικών μονάδων, η εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας τους αλλά και η αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος της σχολικής στέγης.  Ο Δήμαρχος παρέστη μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης κ. Σωτήρη Νικολαΐδη και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Χρήστο Δεμερτζή και στον αγιασμό του Διαπολιτισμικού Λυκείου Ευόσμου, που τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος ευχήθηκε στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου “Καλή και Ευλογημένη σχολική χρονιά”.
           
“Ο πολύπαθος τομέας της δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας απαιτεί αποφασιστικές και κατεπείγουσες παρεμβάσεις, ώστε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχολική μας κοινότητα να αντιμετωπιστούν και επιτέλους να επιλυθούν” τόνισε ο κ. Μανδαλιανός και πρόσθεσε:“Απαιτείται συντονισμός, απαιτείται ετοιμότητα και θέληση, απαιτείται αγώνας και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να τον κερδίσουμε, αποκαθιστώντας τις χρόνιες αδικίες που στερούν από τα παιδιά αυτού του τόπου το αυτονόητο δικαίωμα σε ένα αξιοπρεπές, σύγχρονο και πρότυπο  περιβάλλον μαθητικής ζωής” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός. Απευθυνόμενος στους μαθητές, ο Δήμαρχος τους παρότρυνε να βιώσουν το φετινό ταξίδι στη γνώση όσο πιο “δυνατά”  μπορούν, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις συμβουλές των δασκάλων και καθηγητών τους.“Με εφόδια την παιδεία, τη γνώση και με οδηγό τις αξίες  και τα ιδανικά σας -γιατί πάνω απ΄ όλα σημασία έχει να είστε καλοί άνθρωποι -  αξιοποιήστε τη φετινή χρονιά, και με πίστη στις δυνάμεις και στον εαυτό σας κάντε το άλμα προς το μέλλον που σας ανήκει”επισήμανε ο κ. Μανδαλιανός.
            Στους αγιασμούς των σχολικών μονάδων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου παραβρέθηκαν Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι ευχήθηκαν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!