Εξιχνιάστηκε ληστεία σε εταιρεία στην περιοχή του Καλοχωρίου Συνελήφθησαν οι 5 δράστες


Εξιχνιάστηκε ληστεία σε εταιρεία στην περιοχή του Καλοχωρίου
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 5 ημεδαποί

Εξιχνιάστηκε, έπειτα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης υπόθεση ένοπλης ληστείας, που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους σε εταιρεία στην περιοχή του Καλοχωρίου.
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 5 ημεδαποί, ηλικίας 24, 17, 25, 19 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία τετελεσμένη με ιδιαίτερη σκληρότητα και βία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπή κατά συναυτουργία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα, οι δράστες πρώτες πρωινές ώρες της 23-08-2019 διέρρηξαν εταιρεία στην περιοχή του Καλοχωρίου αφαιρώντας από το εσωτερικό χρηματικό ποσό και ένα (1) κινητό τηλέφωνο ενώ προκάλεσαν φθορές τόσο στην ανωτέρω εταιρεία όσο και σε γραφεία έτερης συστεγαζόμενης εταιρείας.
Κατά την διαφυγή τους με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο έγιναν αντιληπτοί από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, που εργαζόταν στην εν λόγω επιχείρηση, τον οποίο αφού παρέσυραν με το όχημά τους τραυματίζοντάς τον του προκάλεσαν ισχυρά χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα με μεταλλικά αντικείμενα ενώ κατά την αποχώρηση τους αφαίρεσαν και το ΙΧ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.
Σημειώνεται ότι, το όχημα ανευρέθηκε λίγες ώρες αργότερα και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Πρωινές ώρες χθες (12-09-2019) αστυνομικοί της προαναφερόμενης υπηρεσίας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν έρευνες στις οικίες των δραστών στην περιοχή των Διαβατών.
Στην οικία του 24χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) δενδρύλλια κάνναβης καθώς και τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη της ληστείας οπότε και συνελήφθη για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και Αντίσταση ενώ συνελήφθη και ο 17χρονος για Απείθεια.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!