Πρόσκληση στα εγκαίνια του περιπτέρου του ΙΣΘ στη ΔΕΘ

Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες,
Πρωταρχική προτεραιότητα της νέας διοίκησης του ΙΣΘ είναι να ενισχύσουμε τις προσπάθειες μας για την ανόρθωση του κύρους του ιατρικού λειτουργήματος στην κοινωνία.
Ο στόχος είναι δύσκολος, η προσπάθεια πρέπει να είναι συνεχής και αφορά όλους μας στην καθημερινή επαφή μας με τους ασθενείς.
Η επιτέλεση των στόχων αυτών επιτυγχάνεται και διαμέσου της βασικής υποχρέωσης του ΙΣΘ σαν ΝΠΔΔ , που είναι  η ενημέρωση των πολιτών στα φλέγοντα θέματα δημόσιας υγείας.
Εδώ και τρία χρόνια ο ΙΣΘ διαβλέποντας τη διάδοση του αντιεμβολιαστικού κινήματος ξεκίνησε τη δράση  ΕΜΒΟΛΙΑΖΩ, που αγκαλιάστηκε  από την κοινωνία και υλοποιήθηκε με τις άοκνες προσπάθειες όλων των μελών του ΙΣΘ.
Φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και για πρώτη χρονιά ο ΙΣΘ θα έχει παρουσία με δικό του χώρο στο περίπτερο 15 της ΔΕΘ.
Η καμπάνια μας με τίτλο: ‘’Εκστρατεία Ζωής- Στη μάχη για την Υγεία είμαστε στην πρώτη γραμμή’’ θα περιλαμβάνει τις εξής δράσεις:
1.    Ενημέρωση για θέματα πρόληψης (Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ)
2.    Ενημέρωση για την αναγκαιότητα και ασφάλεια των εμβολιασμών (ΕΜΒΟΛΙΑΖΩ)
3.   Ενημέρωση για τις βλαπτικές επιπτώσεις του καπνίσματος και όλων των καπνικών προϊόντων καθώς και συμβουλές για την διακοπή τους (ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ)
Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του περιπτέρου του ΙΣΘ το Σάββατο 7/9/2019 και ώρα 2:30 μμ. (περίπτερο 15). Τα εγκαίνια θα γίνουν από τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια παρουσία και του προέδρου του ΠΙΣ κ. Αθανάσιου Εξαδάκτυλου.
Ο Πρόεδρος
Νίτσας Νικόλαος
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Η  Γεν. Γραμματέας
Dr. Χατζηδημητρίου Μαρία
Βιοπαθολόγος


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!