Ο Αθανάσιος Μοδίτσης ανεξαρτητοποιήθηκε από την «Πολιτεία με Όραμα»

Ο Αθανάσιος Μοδίτσης με επιστολή που κατέθεσε στον δήμο Ωραιοκάστρου, γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του. Σε αυτήν εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, και ευχαριστεί τον κόσμο που τον στήριξε.
Στην επιστολή του ο κ. Μοδίτσης τονίζει τα εξής:
Κυρία πρόεδρε την επιστολή μου αυτή και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 του νόμου 38/52 του 2010 και του άρθρου 94 παράγραφος 4 του κώδικα, ηθικοί και προσωπικοί λόγοι, με αναγκάζουν να δηλώσω και να καταθέσω την ανεξαρτοποίηση  μου από την δημοτική παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, με την οποία αναδείχτηκα δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου του 2019 στην δημοτική ενότητα της Μυγδονίας.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκατοντάδες συμπολίτες μου οι οποίοι με τίμησαν εκ νέου με την ψήφο τους και με εξέλεξαν για δεύτερη συνεχή φορά, δημοτικό σύμβουλο του δήμου Ωραιοκάστρου. Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η εντολή τους να υπηρετήσω τα συμφέροντα του τόπου μου από την θέση του δημοτικού συμβούλου. Η συνείδηση μου και η ιδεολογία μου μετά την απόφαση των τεσσάρων μελών της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ να προσχωρήσουν στην νέα διοίκηση αφού προηγουμένως είχαν κλειδώσει θέσεις, έμμισθες και μη, και χωρίς την παραμικρή ενημέρωση και σύγκλησις σύσσωμης της παράταξης, με αναγκάζουν να διαφοροποιηθώ και να επιλέξω τον δρόμο της ανεξαρτοποίησης.
Κύριε δήμαρχε, κυρία πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου, αγαπητοί συνάδελφοι του δημοτικού συμβουλίου, αξιότιμοι συμπολίτες μου, σέβομαι απόλυτα τους θεσμούς και τα πρόσωπα που τους υπηρετούν. Κάνω σαφές ότι από την θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, θα συνεχίσω να εκφράζω δημόσια τους συλλογισμούς μου, να στηρίζω ιδέες και δράσεις προς την σωστή κατεύθυνση, να ασκώ καλοπροαίρετη κριτική, να καταθέτω προτάσεις και να προσπαθώ για το καλό του τόπου μας μακρυά από μικροπολιτικές αγκυλώσεις. Έτσι σήμερα ενώπιον του σώματος, δηλώνω ότι αποχωρώ από την δημοτική παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, και παραμένω στο δημοτικό συμβούλιο, ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Κάποιες αξίες δεν διαπραγματεύονται ούτε θυσιάζονται…


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!