Κοινή Ακαδημία στο μπάσκετ και στο βόλλευ απο Κεραυνό Ωραιοκάστρου και Α.Σ. Ωραιόκστρο


Τα Δ.Σ. των συλλόγων ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ και Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ προχώρησαν στην παρακάτω κοινή ανακοίνωση:

Με στόχο την διάδοση του αθλητισμού και την άνοδο του αθλημάτων της καλαθοσφαίρισης και της πετοσφαίρισης  στην ευρύτερη περιοχή του Ωραιοκάστρου, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ και ο Α. Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ανακοινώνουν την απόφασή τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην εφαρμογή ενός κοινού προγράμματος αθλητικής διαπαιδαγώγησης και εκμάθησης των αθλημάτων του μπάσκετ και του βόλλεϋ.
Μετά από χρόνια άγονης αντιπαράθεσης και ανούσιας σπατάλης πόρων και δυνάμεων, οι δύο σύλλογοι αποφάσισαν να συνεργασθούν, δημιουργώντας μια κοινή ΑΚΑΔΗΜΙΑ τόσο για το άθλημα του μπάσκετ όσο και του βόλλεϋ.
Πιστεύοντας ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και ότι η πρόοδος του αθλήματος μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από στοχευμένες και ειλικρινείς συνεργασίες, οι δύο σύλλογοι ξεκίνησαν, ήδη από την περυσινή περίοδο, μια κοινή πορεία σε επίπεδο Ακαδημιών και στα δύο δημοφιλή αθλήματα.
Η προσπάθεια αυτή, κάτω από τον τίτλο ¨ΕΝΩΜΕΝΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ – OREOKASTRO UNITED¨ θα συνεχισθεί και θα επεκταθεί και φέτος με την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος εκμάθησης του αθλημάτων του μπάσκετ και του βόλλεϋ, με την συμμετοχή και την συνδρομή καταξιωμένων προπονητών και ειδικών συνεργατών.
Μέσω αυτής της συνεργασίας και με την υλοποίηση ενός προγράμματος διαπαιδαγώγησης και συναφών δραστηριοτήτων, δίνεται η δυνατότητα σε όλα τα παιδιά της περιοχής μας να συμμετέχουν σε προπονήσεις και αγώνες υψηλού επιπέδου, με στόχο να κερδίσουν σε αγωνιστικές παραστάσεις και εμπειρίες που θα τους δώσουν την δυνατότητα να εξελιχθούν, ως αθλητές και αθλήτριες, στο άθλημα που αγαπούν.
Η γνώση και η εμπειρία των προπονητών, η πίστη και η αποφασιστικότητα των Διοικήσεων των δύο συλλόγων, αποτελούν το εχέγγυο της επιτυχίας του σχεδίου, το οποίο πιστεύομε ότι θα δώσει νέα δημιουργική πνοή στα αθλήματα του μπάσκετ και του βόλλεϋ, αλλά και στον αθλητισμό της περιοχής.
Κάνοντας πράξη το ¨ Η ΙΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ¨, στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις, υπερβαίνοντας εγωϊσμούς και διλήμματα,  προχωράμε μπροστά για την δημιουργία ισχυρών αγωνιστικών τμημάτων, βασιζόμενοι στην αξιοποίηση των ντόπιων αθλητών.
Θέλομε να πιστεύομε ότι η κίνησή μας αυτή θα τύχει της συμπαράστασης όλων των εμπλεκομένων (Δήμος, αθλητική και οικονομική κοινότητα της περιοχής) και προπαντός του κόσμου του Ωραιοκάστρου που θα αγκαλιάσει και θα στηρίξει την κοινή προσπάθεια των δύο συλλόγων.  

       Το Δ.Σ. του Μ.Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ                                         Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!