Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά


Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά

Το πρώτο κουδούνι που σηματοδότησε την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2019 – 2020, «χτύπησε» και επισήμως σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, για τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Καλαμαριάς.
Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, χαιρέτησε την επίσημη έναρξη του νέου σχολικού έτους στις σχολικές μονάδες της πόλης.
Συμμετέχοντας στην τελετή του Αγιασμού στο  9Ο Γυμνάσιο και 6ο Λύκειο  απηύθυνε  τις θερμές ευχές του τόσο στους  μαθητές, όσο και τους εκπαιδευτικούς  για καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στους στόχους τους. Ευχήθηκε η φετινή χρονιά να είναι
Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι,  ο Δήμος Καλαμαριάς  βρίσκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα και με οργανωμένη συνεργασία με τους φορείς θα λειτουργήσει όχι «πυροσβεστικά» αλλά δημιουργικά, σχεδιάζοντας τις σωστές προσπάθειες για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή, Αντιδήμαρχοι,  Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη της Διοίκησης συμμετείχαν στην τελετή του Αγιασμού σε σχολεία της πόλης, δείχνοντας έμπρακτα το αμέριστο ενδιαφέρον του Δήμου Καλαμαριάς  στην εκπαιδευτική κοινότητα.   



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!