Θ. Καράογλου: Επένδυση ζωτικής σημασίας η στήριξη της επιχειρηματικότητας



Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: "ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ"
"Επένδυση ζωτικής σημασίας" χαρακτήρισε τη στήριξη της επιχειρηματικότητας ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου, κηρύσσοντας το απόγευμα της Παρασκευής την έναρξη της 10ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας.
"Η 10η ΕΒΕΠ είναι μια μεγάλη νίκη του επιχειρηματικού κόσμου" της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και της Κεντρικής Μακεδονίας σημείωσε στον χαιρετισμό του ο κ. Καράογλου, τονίζοντας πως οι μαζικές συμμετοχές στην έκθεση αποτελούν "την έμπρακτη απόδειξη ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε φάση βιώσιμης ανάπτυξης, γεγονός που πιστοποιείται και από τη σημαντική βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος σε όλη τη χώρα".
Αναφερόμενος στη συμμετοχή του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) με δικό του περίπτερο στην Έκθεση, ο Υφυπουργός επισήμανε ότι μέσω αυτής της πρωτοβουλίας το Διοικητήριο θέλει να αναδείξει τον καταλυτικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ελληνική περιφέρεια στην οικονομική ανάταση της χώρας.
Όπως ανέφερε: "Πιστεύουμε στον Έλληνα επιχειρηματία που ξέρει να πρωταγωνιστεί, στις δυνατότητές του να είναι ανταγωνιστικός και αναγνωρίζουμε την αξία των προϊόντων μας. Για αυτό καλούμε όλους τους παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας να συνεργαστούμε για την ανάκαμψη και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας".
Και συνέχισε: "Στη δική μας λογική οι λέξεις "οικονομία" και "ανάπτυξη" αποτελούν το "κλειδί" για κάθε βήμα της χώρας, όπως επίσης και απαράβατο όρο ευημερίας. Η Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά στο χάρτη των επενδυτικών προορισμών. Χρειάζεται να πιστέψουμε στις δυνάμεις του Έθνους μας και στους εαυτούς μας. Η πατρίδα μας θα προχωρήσει μπροστά μόνο με ρεαλισμό και ομοψυχία".



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!