Ο Παντελής Τσακίρης στην ορκωμοσία των δημάρχων από τον μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα



Ο Παντελής Τσακίρης στην ορκωμοσία των δημάρχων
από τον μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ (01.09.2019) η τελετή ορκωμοσίας των δημάρχων των περιοχών που υπάγονται στη μητροπολιτική περιφέρεια της μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.
Στην ορκωμοσία, που τελέστηκε από τον μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα, εκτός από τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη παρέστησαν ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, και οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Κορδελιού – Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης και Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
Η τελετή ορκωμοσίας των δημάρχων της μητροπολιτικής περιφέρειας Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως πραγματοποιήθηκε παρουσία του υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρου Καράογλου, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, βουλευτών και εκπροσώπων φορέων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!