Tην καθηγήτρια του ΑΠΘ Νιόβη Παυλίδου προτείνει για Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας

Την καθηγήτρια του ΑΠΘ Νιόβη Παυλίδου προτείνει για Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας

Την Καθηγήτρια του ΑΠΘ και Επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης της αντιπολίτευσης του προηγούμενου Περιφερειακού Συμβουλίου «Πολίτες Μπροστά» Νιόβη Παυλίδου πρότεινε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ως υποψήφια για το αξίωμα του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Με ανακοίνωσή του στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι «η διαδικασία εκλογής του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης από το Περιφερειακό Συμβούλιο είναι ιδιαίτερα σημαντική. Λόγω της σπουδαιότητας της θέσης επιλέγουμε αυτή να καλυφθεί άμεσα με την έναρξη της νέας περιφερειακής θητείας, προκειμένου να λειτουργεί διορθωτικά στη διοίκηση, να συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και να είναι πραγματικά δίπλα στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους. Επειδή ακριβώς ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θέλουμε να υπογραμμίσουμε τη σημασία του ρόλου του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, προτείνουμε έναν άνθρωπο εγνωσμένου κύρους, ο οποίος γνωρίζει τα θέματα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά με τις γνώσεις και την εμπειρία του στα ζητήματα τόσο της καθημερινότητας, όσο και της επιχειρηματικότητας. Επιπλέον, για εμάς στη διοίκηση και για εμένα προσωπικά, όπως επανειλημμένα έχω δηλώσει, ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι ουσιαστικός όταν ασκείται εποικοδομητικά. Η πρότασή μας για τον Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης εμπίπτει σε αυτή τη λογική και αποτελεί ένδειξη αναγνώρισης του προσώπου και βεβαίως του έργου του ως επικεφαλής αντιπολιτευτικής παράταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο τα προηγούμενα χρόνια. Προτείνουμε λοιπόν ως υποψήφια για Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Καθηγήτρια του ΑΠΘ Νιόβη Παυλίδου».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!