Ορίστηκαν οι αντιπρόεδροι της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής


Ορίστηκαν οι αντιπρόεδροι της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Μετά την ψηφοφορία στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς για την εκλογή προεδρείου του Δ.Σ. και των τακτικών και αναπληρωματικών μελών στις δύο Επιτροπές, Οικονομική και Ποιότητας Ζωής, αποδόθηκαν οι δύο θέσεις των αντιπροέδρων στην Αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα τη θέση της Αντιπροέδρου  στην Οικονομική Επιτροπή κατέλαβε η δημοτική σύμβουλος Δέσποινα Αγγελοπούλου  από την δημοτική παράταξη «Καλαμαριά Πρώτη Ξανά» και τη θέση της Αντιπροέδρου στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Παυλίδου από την παράταξη «Συνεργασία για την Καλαμαριά».

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, λειτουργώντας πάντα με πνεύμα  συναίνεσης και συνεργασίας, στοιχεία που υπερασπιζόταν  και προεκλογικά, σημείωσε ότι η ίδια τακτική εφαρμόζεται τόσο στην Οικονομική Επιτροπή όσο και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής,
αποδίδοντας  τις δύο θέσεις των Αντιπροέδρων στις δύο παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, με στόχο να λαμβάνονται οι καλύτερες αποφάσεις για το αύριο της Καλαμαριάς .







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!