Συνάντηση Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου με τον Πρόεδρο της Αττικό Μετρό Κλεάνθης Μανδαλιανός: “Ανάγκη να κατασκευαστούν στάσεις που θα εξυπηρετούν όλους τους κατοίκους του Δήμου”


Συνάντηση Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου με τον Πρόεδρο της Αττικό Μετρό
Κλεάνθης Μανδαλιανός: “Ανάγκη να κατασκευαστούν στάσεις που θα εξυπηρετούν όλους τους κατοίκους του Δήμου”

            Την ανάγκη τροποποίησης των σχεδίων επέκτασης του μετρό στα δυτικά με τη δημιουργία στάσεων που θα εξυπηρετούν καλύτερα τους κατοίκους του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, τόνισε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε, σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός με τον Πρόεδρο της “Αττικό Μετρό Α.Ε.” κ. Νίκο Ταχιάο.
            Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκε η διευθέτηση των στάσεων που θα εξυπηρετούν την περιοχή και συζητήθηκαν οι εγγενείς δυσκολίες που δεν επιτρέπουν την κατασκευή περισσότερων στάσεων υπόγειας γραμμής στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, λόγω προβλημάτων σταθερότητας του συρμού που δημιουργούν οι μεγάλες καμπυλώσεις του δρομολογίου.
            Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ζήτησε από τη διοίκηση της “Αττικό Μετρό Α.Ε.” να τροποποιηθεί η πορεία διέλευσης του μετρό στο Ελευθέριο Κορδελιό, με τη δημιουργία στάσης που θα διέρχεται εντός του δημοτικού διαμερίσματος, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.
            Για το θέμα της διευθέτησης των στάσεων του μετρό στα δυτικά, η διοίκηση της Αττικό Μετρό Α.Ε. θα συγκαλέσει σύσκεψη με τη συμμετοχή των Δημάρχων της δυτικής Θεσσαλονίκης.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!