Σύσκεψη για τα έργα σχολικής στέγης στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός: “Όχι άλλες καθυστερήσεις. Να ξεκινήσουν άμεσα έργα σχολικής στέγης στο Δήμο μας”


Σύσκεψη για τα έργα σχολικής στέγης στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Κλεάνθης Μανδαλιανός: “Όχι άλλες καθυστερήσεις. Να ξεκινήσουν άμεσα έργα σχολικής στέγης στο Δήμο μας”

            Την ανάγκη έναρξης έργων σχολικής στέγης στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου ώστε να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα του Δήμου, τόνισε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας “Κτιριακές Υποδομές” (ΚΤΥΠ ΑΕ) Ιωάννη Χαρωνίτη.
            “Έχουμε ανάγκη την άμεση έναρξη νέων έργων σχολικής στέγης. Χωρίς άλλες καθυστερήσεις και παθογένειες. Έργα που θα ανακουφίσουν το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει εδώ και δεκαετίες” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, επισημαίνοντας πως είναι αδιανόητο τόσα χρόνια να μην έχει ανεγερθεί ούτε ένα σχολείο στο Δήμο που διαθέτει το μεγαλύτερο μαθητικό δυναμικό.
            Απαντώντας στο αίτημα της δημοτικής αρχής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ δεσμεύτηκε ότι εφόσον ο Δήμος παραχωρήσει οικόπεδα τα οποία είναι άρτια και  χαρακτηρισμένα, υπάρχουν τα κονδύλια για την έναρξη έργων σχολικής στέγης.
            Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διεξοδικά οι εξελίξεις που αφορούν στην έναρξη των έργων ανέγερσης του 24ου και του 25ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας “Κτιριακές Υποδομές” να διαβεβαιώνει ότι περί τα τέλη Νοεμβρίου εγκαθίσταται ο ανάδοχος και ξεκινά η κατασκευή του 24ου Δημοτικού, ενώ όσον αφορά το 25ο Δημοτικό άνωθεν περιφερειακού επίκειται άμεσα η δρομολόγησή του.
            Αναφορικά με τον προγραμματισμό νέων έργων, προτεραιότητα δόθηκε στην κατασκευή του 26ου Δημοτικού Σχολείου, του 7ου Γυμνασίου και του 4ου Λυκείου Ευόσμου, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην επίλυση του προβλήματος στέγασης του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ελευθερίου Κορδελιού καθώς και στην κατασκευή Ειδικών Σχολείων στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.
            Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης Σωτήρης Νικολαΐδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νέστορας Λαφαζανίδης, ο  Γενικός Διευθυντής Έργων της ΚΤΥΠ ΑΕ στην Αθήνα Θεόδωρος Κυριαζόπουλος και οι κ.κ. Πηνελόπη Αντωνίου και Γενοβέφα Δούλια από το Γραφείο Βορείου Ελλάδος της Εταιρείας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!