Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη "Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών"



Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών

Η Παγκρήτια Έκθεση  «Κρήτη H Mεγάλη Συνάντηση Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας», αποτελεί σημείο αναφοράς για την προβολή και την προώθηση των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών.
Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε με τη συμμετοχή κρητικών παραγωγών και επιχειρήσεων, στη συνέχεια όμως αγκαλιάστηκε και από παραγωγούς άλλων περιοχών της χώρας που θέλησαν μέσα στο πλαίσιο αυτό να προωθήσουν τα δικά τους προϊόντα.
Η άρτια διοργάνωση των εκθέσεων, η υψηλή τους επισκεψιμότητα, ο μεγάλος όγκος των παράλληλων εκδηλώσεων και η εξαιρετική προβολή που έχουν, τις έχουν καταστήσει δημοφιλείς για τους εκθέτες από όλη την Ελλάδα.
Στις εκθέσεις τοπικών προϊόντων & υπηρεσιών «Κρήτη H Mεγάλη Συνάντηση Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας» συμμετέχουν εκθέτες και φορείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Έως τώρα στις εκθέσεις έχουν συμμετάσχει δεκάδες εκθέτες από κάθε γωνιά της Κρήτης αλλά και παραγωγοί από άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως ΑττικήΘεσσαλονίκηΛάρισαΑργολίδαΑχαΐαΒοιωτίαΈβροΕύβοιαHμαθίαΘεσσαλίαΚαβάλαΚαλάβρυταΚαστοριάΚατερίνηΚορινθίαΚιλκίςΛήμνοΜεσσηνίαΝάξοΝίσυροΞάνθηΣάμοΣέρρεςΤρίκαλα και όχι μόνο, εμπλουτίζουν την Έκθεση και παρουσιάζουν στους χιλιάδες επισκέπτες της τεράστια ποικιλία τοπικών προϊόντων.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της Έκθεσης πραγματοποιούνται δεκάδες μουσικέςχορευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που αποτελούν πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες των διοργανώσεων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!