Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης τιμά την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου. Κατάθεση στεφάνου

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης τιμά την  επέτειο της 17ης Νοεμβρίου
Κατάθεση στεφάνου


Σαράντα έξι χρόνια μετά, η εξέγερση στο Πολυτεχνείο το Νοέμβρη του 1973, εξακολουθεί να εμπνέει καθώς τα αιτήματα για Ελευθερία Δημοκρατία και Κοινωνική Δικαιοσύνη παραμένουν επίκαιρα. Ιδιαίτερα σήμερα που η αστυνομική βία εντείνεται, το πανεπιστημιακό άσυλο καταργείται, η δημόσια παιδεία στοχοποιείται, η Ιστορία αναθεωρείται και ο φασισμός ανεβαίνει διεθνώς, ο αντιδικτατορικός αγώνας αποτελεί πηγή δύναμης και έμπνευσης.
Χθες το πρωί, αντιπροσωπία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, τιμώντας την εξέγερση του Πολυτεχνείου και τους αγωνιστές που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του αντιδικτατορικού αγώνα, κατέθεσε στεφάνι  στο χώρο μπροστά από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.
Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καλεί τους νέους και τις νέες καθώς και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να πάρουν μέρος μαζικά και ειρηνικά στις εκδηλώσεις και την αυριανή πορεία για τη 17η Νοεμβρίου.

Το γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!