Δήλωση Δώρας Αυγέρη, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Θεσσαλονίκης, αν. Τομεάρχη Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης)

Δήλωση Δώρας Αυγέρη, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Θεσσαλονίκης, αν. Τομεάρχη Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης)
 
Με αιφνιδιαστική τροπολογία η κυβέρνηση εκτελεί τον  δημόσιο χαρακτήρα των αστικών  συγκοινωνιών

Η τροπολογία που πέρασε νύχτα, στο παρά πέντε, στοιβαγμένη σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δεν αποτελεί παρά τη χαριστική βολή της Κυβέρνησης στον δημόσιο χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης. Η εν λόγω τροπολογία αποτελεί προάγγελο των πλέον δυσμενών εξελίξεων για την πόλη και τους πολίτες της, παρότι το αρμόδιο υπουργείο δεν έχει μέχρι στιγμής παρουσιάσει το πλήρες σχέδιό του.
Φροντίζει, όμως, να φέρουν για λογαριασμό του τις κακές ειδήσεις στη Θεσσαλονίκη, οι δορυφόροι-αγγελιοφόροι του.
Σε ανακοίνωσή του, βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης αναφέρει: «Όποια απόφαση και να ληφθεί για το μέλλον του ΟΑΣΘ, η Κυβέρνηση πρέπει να μεριμνήσει να ''αποζημιωθούν'' οι μέτοχοι ο οποίοι είδαν να χάνεται ''αλα Μαδούρο'' η περιουσία τους».
Κοντολογίς, η εκπρόθεσμη και αιφνιδιαστική τροπολογία του Υπουργείου Μεταφορών, με την οποία παρατείνεται ο βίος του ΟΑΣΘ, δίνει απλά στην Κυβέρνηση τον χρόνο να οργανώσει καλύτερα το σχέδιό της για την πλήρη παράδοση των αστικών συγκοινωνιών σε χέρια ιδιωτών.

«Επιχείρηση Ιδιωτικά Χέρια», γιατί για «Καθαρά Χέρια» ούτε κουβέντα!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!