Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου "Το Λαϊκό Πιάνο- Η Εποχή του Ρεμπέτικου" του χοράρχη Ν. Ορδουλίδη διοργάνωσε η ΕΠΩΦ με συμμετοχή της χορωδίας



Το βιβλίο του  Νίκου Ορδουλίδη "Το Λαϊκό Πιάνο- Η Εποχή του Ρεμπέτικου" παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 στο Δημοτικό κτίριο "ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ" (ΚΑΠΗ Παλαιοκάστρου), παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου.
Την παρουσίαση του βιβλίου έκανε ο  ίδιος ο χοράρχης μας Νίκος Ορδουλίδης. Στη συνέχεια η χορωδία της Ε.Π.Ω.Φ. χάρισε όμορφες μουσικές στιγμές στο κοινό ερμηνεύοντας τραγούδια από την εποχή του ρεμπέτικου- υπό την καθοδήγηση του χοράρχη- και αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Την παρουσίαση και το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η κ. Μαρία Ιακωβάκη, την οποία ευχαριστούμε πολύ.
Θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Ωραιοκάστρου και στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Ζιακούλη Ηλία για την παραχώρηση της χρήσης της αίθουσας καθώς και στο ALSOS CATERING για τη χορηγία του πολύ ωραίου μπουφέ.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που ήσασταν παρόντες και τιμήσατε και στηρίξατε με την παρουσία σας και το χειροκρότημά σας την εκδήλωσή μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ                                        ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!