Το γλέντι της ΕΠΩΦ



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 το γλέντι της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ στην ταβέρνα «ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ» στο Ωραιόκαστρο. Μέλη και φίλοι του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ένα πλούσιο ποντιακό και λαϊκό πρόγραμμα.
Ευχαριστούμε τους εξής καλλιτέχνες που πλαισίωσαν μουσικά τη βραδιά αφιλοκερδώς: Γιάννη Τριανταφυλλίδη/ λύρα και τραγούδι, Πόλυ Πολυχρονίδη/ τραγούδι, Κώστα Παναγιωτίδη/ λύρα και τραγούδι, Αλέξη Ανδρεάδη/ νταούλι, Παναγιώτη Μοσχοϊδη/ μπουζούκι και τραγούδι, Χρήστο Σιταρίδη/ πλήκτρα.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Μουσική Σχολή Γ. Τομπάζη και προσωπικά το Γιώργο Τομπάζη για τη χορηγία ηχητικής κάλυψης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Σοφία Δημητριάδου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου κ. Βασίλης Ιακωβίδης, ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου «ΜΑΚΕΔΝΟΣ»  κ. Στέλιος Παπαδόπουλος και η προεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου «ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ» κ. Μαρία Κολώνη.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους όσους παρευρέθηκαν στη χθεσινή βραδιά και στήριξαν για μια ακόμη φορά τις προσπάθειες του συλλόγου μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ                                    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!