‘’Φόρεσε τα καλά του’’ ο νέος κόμβος στην Αγνώστου Στρατιώτη της Πολίχνης

Eνας από τους πλέον ζωντανούς δημόσιους χώρους της δυτικής Θεσσαλονίκης, δίπλα σε σχολικές μονάδες και δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, αποκτά πλέον ταυτότητα, γίνεται λειτουργικός για τους κατοίκους της περιοχής και τους επισκέπτες. 
Ο νέος κυκλοφοριακός κόμβος των οδών Αγνώστου Στρατιώτη, Ολυμπιονίκη Καρυπίδη και Παπάφη 
ξεκίνησε να αναβαθμίζεται υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Παύλου Μελά, από τον Οκτώβριο του 2018, 
τέθηκε σε λειτουργία τον Απρίλιο του 2019, 
ολοκληρώθηκαν στα όριά του, κατά τη φετινή θερινή περίοδο, κατασκευές πεζοδρομίων, νησίδα πρασίνου, χωροθέτηση θέσεων στάθμευσης, υποδομές ηλεκτροφωτισμού, τοποθέτηση νέων φωτιστικών, σημάνσεις οριζόντιες (διαγραμμίσεις) και κατακόρυφες (πάνω από 50 πινακίδες) 
και τις τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου 2019, ο κόμβος ομόρφυνε με τις κατάλληλες εργασίες φύτευσης.
Ακολουθεί η Β΄ φάση των παρεμβάσεων του Δήμου, καθώς δρομολογείται ο εξωραϊσμός της ευρύτερης περιοχής μέχρι και τον υπερτοπικό προορισμό των Βυζαντινών Νερόμυλων Πολίχνης και με δεδομένο ότι στην Β/Α είσοδο είναι χωροθετημένα το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και το 424 ΓΣΝ που εξυπηρετούν ανάγκες από όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!