Ωραιόκαστρο: Παρέμβαση απο άμβωνος του πατέρα Νικόλαου για την αυριανή λειτουργία του νέου σταθμού διοδίων στο Ωραιόκαστρο

Παρέμβαση απο του άμβωνος έκανε σήμερα το πρωί ο πατέρας Νικόλαος, στο τέλος της κυριακάτικης Λειτουργίας, για το θέμα της λειτουργίας απο αύριο των διοδίων στον νέο σταθμό της Εγνατίας οδού στο ύψος του Ωραιοκάστρου.

"Πρέπει να αντιδράσετε, τόνισε, είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει, να υπάρχουν 13 διόδια μέχρι την Αθήνα και τώρα να προστίθεται ακόμη ένα..... Δεν έχει σημασία άν η τιμή είναι 0,50 ευρώ. Σημασία έχει οτι πολλοί συντοπίτες μας χρειάζεται να διασχύσουν καθημερινά τον δρόμο αυτό 2 και 3 φορές....
Ο δήμος έπρεπε να αντιδράσει απο καιρό και οχι την τελευταία στιγμή... Δεν μπορεί όλα να συμβαίνουν στην δυτική Θεσσαλονίκη. Συγκοινωνίες προβληματικές, μετρό θα δούμε πότε θα γίνει στην δυτική Θεσσαλονίκη μας είπαν.... Η τοπική κοινωνία που είναι " αναρωτήθηκε.

Μια φωνή διαμαρτυρίας ακούστηκε, σήμερα, μια φωνή που ίσως ταρακουνήσει πολλούς αφού τα προβλήματα που συσσωρεύονται είναι πολλά και επιζητούν λύσεις. 

Έχει δίκιο οταν αναφέρεται στις συγκοινωνίες αφού καθημερινά οι πολίτες γίνονται  μάρτυρες λεωφορείων της γραμμής 56 και οχι μόνο που βγαίνουν εκτός λειτουργίας.

Έχει δίκιο  για το μετρό αφού απο στόμα Ταχιάου πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε οτι δεν υπάρχει περίπτωση σε αυτή την φάση να ξεκινήσει κάτι για την προέκταση του μετρό στην δυτική Θεσσαλονίκη. 

Έχει όμως τεράστιο δίκιο αναφερόμενος στα διόδια της Εγνατίας οδού στο ύψος Ωραιοκάστρου. Καμία πρόβλεψη για τους κατοίκους που ζουν στην γύρω περιοχή, καμία πρόβλεψη στους ανθρώπους αυτούς που θα χρησιμοπούν καθημερίνα και περισσότερες απο μια φορά τον δρόμο αυτό.

Χρειάζεται να κινητοποιηθούν οι φορείς και ιδιαίτερα ο δήμος Ωραιοκάστρου ώστε να υπάρξει μια λύση στο πρόβλημα των πολιτών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!