Α.Τριανταφυλλίδης στη Βουλή: «H Θεσσαλονίκη βοά για τον ΟΑΣΘ-Περάσατε λαθροτροπολογία για να εκθρέψετε τον κομματικό σας στρατό»

Α.Τριανταφυλλίδης στη Βουλή:
«H Θεσσαλονίκη βοά για τον ΟΑΣΘ-Περάσατε λαθροτροπολογία για να εκθρέψετε τον κομματικό σας στρατό». (VIDEO)

Την απροκάλυπτη επιχείρηση της Κυβέρνησης να περάσει στα μουλωχτά τροπολογία-μαμούθ 37 σελίδων για τον ΟΑΣΘ κατήγγειλε με ομιλία-παρέμβαση του σήμερα το απόγευμα στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.
 «Για να εκθρέψετε τον κομματικό σας στρατό στη Θεσσαλονίκη, επαναφέρετε τον ΟΑΣΘ στην προτεραία κατάσταση, της ρεμούλας και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος (1990-2015).

Υποσχεθήκατε την ιδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ προεκλογικά και μετεκλογικά έρχεστε με την τροπολογία να παρατείνετε για τρία χρόνια την παράνομη, όπως την είχατε χαρακτηρίσει, κρατικοποίηση από το ΣΥΡΙΖΑ.

Καταργείτε το νέο φορέα Α.ΣΥ.Θ. (Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης) που θα αποτελούσε τον οργανισμό ομπρέλα, για ΜΕΤΡΟ και ΟΑΣΘ, του οργανισμού που θα ήταν αρμόδιος για τον προγραμματισμό των δρομολογίων και των συνδυασμένων μεταφορών εντός της Θεσσαλονίκης. Με την κατάργηση του ΑΣΥΘ ομολογείτε στους Θεσσαλονικείς ότι η ολοκλήρωση και η λειτουργία του ΜΕΤΡΟ αναστέλλεται επ΄αόριστον.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του στην Επιτροπή Οικονομικών ο κ.Τριανταφυλλίδης κατήγγειλε ότι «με τη λαθρο-τροπολογία τους οι τέσσερις συνυπογράφοντες  Υπουργοί ακυρώνουν το διαγωνισμό για την αγορά 350 νέων, σύγχρονων λεωφορείων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, που είχε  προκηρύξει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν αγοράζετε νέα λεωφορεία για να μισθώσετε μεταχειρισμένα, προφανώς για να  σπαταλήσετε  χρήματα μοιράζοντάς τα σε Υμετέρους. Όλη η Θεσσαλονίκη ξέρει σε ποιους θα τα μοιράσετε.

Ακυρώσατε το διαγωνισμό για την πρόσληψη 300 νέων οδηγών με ΑΣΕΠ για να προσλάβετε από το «καλάθι των αρίστων» τα κομματικά σας ρουσφέτια.

Το γαλάζιο πάρτι στον ΟΑΣΘ συνεχίζεται σα να μην πέρασε μια μέρα», κατέληξε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της τοποθέτησης του κ.Τριανταφυλλίδη:


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!