To 60ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στις στάσεις λεωφορείων του Δήμου Παύλου Μελά - Ευχαριστήριο

Το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη, οι 20+2 προβολές στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, σφράγισαν την 6η διαδοχική συνεργασία των Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης με το Δήμο Παύλου Μελά.
Το διάστημα αυτό, τα Poster του 60ου επετειακού ΦΚΘ με τη μορφή γραμματόσημου, έργα του ελληνοαμερικανού εικαστικού Τζον Μαυρουδή, φιλοξενήθηκαν σε επιλεγμένες στάσεις του ΟΑΣΘ, στα όρια του δήμου Παύλου Μελά και κυρίως στην οδό Λαγκαδά, από το ύψος του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά και τη ‘’στάση Παύλου Μελά’’ μέχρι και τη ‘’στάση στροφή Καρατάσιου’’. 
Οι αγγελικές μορφές του διάσημου καλλιτέχνη, στα μάτια των οποίων σχηματίζεται το 60, είναι διανθισμένες με φράσεις και ονόματα σχετικά με την 60χρονη πορεία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Στα φτερά τους διαβάζουμε ελληνικά και σε όλο το υπόλοιπο κάδρο αγγλικά!
Ο Δήμος Παύλου Μελά μέσω αυτής της ενέργειας προσπάθησε να ενισχύσει τη διάδοση της συνεργασίας με το ΦΚΘ, καθώς αυτός ο τρόπος προβολής παρέχει στον διαφημιζόμενο συνεχή παρουσία και συχνότητα (σε 24ωρη βάση) του διαφημιστικού μηνύματος.
Θερμές ευχαριστίες στον Όμιλο Πολίτη, που στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αποδέχτηκε να υλοποιήσει το αίτημα - πρόταση του Εντεταλμένου Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Παύλου Μελά Στέφανου Βάρφη, συμβάλλοντας στην καλύτερη ενημέρωση των κατοίκων και επισκεπτών για την επετειακή διοργάνωση του 60ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και τη συμμετοχή του Δήμου Παύλου Μελά (Τμήμα Πολιτισμού και ΙΡΙΣ) σε αυτό το διεθνές καλλιτεχνικό γεγονός.
Η Politis Group (Όμιλος Πολίτη) δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων και στην υπαίθρια διαφήμιση και σήμερα διαχειρίζεται τα Street furniture (bus stops) σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δήμο Παύλου Μελά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Η προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών  των διαφημιζόμενων στις επιφάνειες των στεγάστρων λεωφορείων είναι ένας τρόπος λανσαρίσματος σε στοχευμένα σημεία ενδιαφέροντος ενώ σημαντικό στοιχείο είναι τα κοινωνικά ή διαφημιστικά μηνύματα που λαμβάνει το κοινό μέσω της υπαίθριας διαφήμισης. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!