24ο ενημερωτικό του αιρετού Ακη Λουκά "Κατανομή θέσεων για μόνιμους διορισμούς - Oργανικές θέσεις σε τμήματα ένταξης στην Κεντρική Μακεδονία."


24ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
      του αιρετού του ΑΠΥΣΔΕ ΚΕΝΤΡ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Βαγγέλη (Άκη) Λουκά
 ΘΕΜΑ:  Κατανομή θέσεων για μόνιμους διορισμούς-οργανικές θέσεις  σε τμήματα  ένταξης στην Κεντρική Μακεδονία

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι  ανακοινώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση- το ΦΕΚ 4597/13-12-2019/Τ.Β΄ της    κατανομής των 4500 μόνιμων διορισμών στην Ειδική Αγωγή. Με βάση αυτό στην Δευτεροβάθμια κατανέμονται 1642 θέσεις. Αναλυτικά στοιχεία στον παρακάτω πίνακα



Από τους προσωρινούς πίνακες της 3ΕΑ του ΑΣΕΠ έχουν απορριφθεί 2592 αιτήσεις και έχουν υποβληθεί 2900 ενστάσεις που πρέπει φυσικά να εξεταστούν! Ο ν. 2690/1999 γνωστός και ως Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας προβλέπει  ξεκάθαρα την διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων! Το ΑΣΕΠ έχει πλέον το λόγο για την πολύ προσεκτική εξέταση όλων αυτών των ενστάσεων που καθορίζουν την εργασιακή επιβίωση χιλιάδων εκπαιδευτικών!
   Υπάρχει το πολύ σοβαρό πρόβλημα με το ηλεκτρονικό παράβολο που δεν έχει επιλυθεί και αρκετές ενστάσεις που ταλαιπωρούν χιλιάδες εκπαιδευτικούς! Η απόρριψη των ενστάσεων αυτών οδηγεί τους εκπαιδευτικούς όχι μόνο εκτός διορισμών αλλά και εκτός προσλήψεων για τα επόμενα τρία χρόνια!
Οι δηλώσεις για ανάρτηση των οριστικών πινάκων της 3ΕΑ στις αρχές του 2020 και του αντίστοιχου ΦΕΚ Διορισμού με 2900 ενστάσεις προς εξέταση θεωρώ ότι δεν είναι εφικτή!



   Στον παρακάτω πίνακα υπάρχουν οι οργανικές θέσεις σε τμήματα ένταξης ανά ΔΔΕ και Ειδικότητα στην Κεντρική Μακεδονία





      Με εκτίμηση
Βαγγέλης  ( Άκης)  Λουκάς
Αιρετό τακτικό μέλος του ΑΠΥΣΔΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΚΥΣΔΕ
6974320189-6949565208


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!