Συνελήφθη 34χρονος για παράνομη μεταφορά 12 αλλοδαπών με αυτοκίνητο

Συνελήφθη 34χρονος για παράνομη μεταφορά 12 αλλοδαπών με αυτοκίνητο
Ο συλληφθείς νωρίτερα δε συμμορφώθηκε σε σήματα ελέγχου, ενώ το όχημα που χρησιμοποίησε για την εν λόγω μεταφορά είχε αφαιρεθεί από περιοχή της Αττικής

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, έπειτα από εντολή του Κέντρου της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που μετέφερε δώδεκα (12) παράτυπους μετανάστες με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο.
Πρόκειται για 34χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, απείθειας, κλοπής και πλαστογραφίας πιστοποιητικών.
Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (22-12-2019) στην οδό Λαγκαδά, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δώδεκα (12) αλλοδαπών.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα στην Εγνατία Οδό, ο οδηγός του οχήματος δε συμμορφώθηκε σε σχετικά σήματα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε το εν λόγω αυτοκίνητο είχε αφαιρεθεί τον Νοέμβριο του 2019 από περιοχή της Αττικής, καθώς και ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε ήταν πλαστές.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!