Σύλληψη 8 οπαδών σε Πολίχνη και Άνω Πόλη που είχαν στην κατοχή τους κοντάρια, βεγγαλικά, κουκούλες full face


Σύμφωνα με ανακοίνωση της  Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικού Χώρους έγινε σύλληψη 8 οπαδών ομάδων  γιατι ύστερα απο έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους κοντάρια, βεγγαλικά, κουκούλες τύπου full face . Η ανακοίνωση αναφέρει:

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικού Χώρους (8) άτομα που είχαν στην κατοχή τους διάφορα αντικείμενα πρόσφορα για επίθεση
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ξύλινα αντικείμενα – κοντάρια, βεγγαλικά, κουκούλες τύπου full face , αντικείμενα με διακριτικά ομάδας

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, οδήγησε στη σύλληψη οκτώ (8) ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας που αφορά σε «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», των Νόμων «Περί όπλων» και «Περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων».
Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, βραδινές ώρες χθες στις περιοχές της Πολίχνης και της Άνω Πόλης, εντόπισαν έπειτα από ελέγχους που διενήργησαν σε δύο (2) αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οι συλληφθέντες:
  • (8) ξύλινα κοντάρια,
  • (3) βεγγαλικά χειρός,
  • (3) κουκούλες τύπου full face,
  • (2) περιλαίμια,
  • (5) κράνη μηχανής,
  • γάντια χειρός ένα ζευγάρι εκ των οποίων με διακριτικά ομάδας,
  • (2) σκούφους ένας εκ των οποίων με διακριτικά ομάδας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της ανωτέρω επιχείρησης ελέγχθηκαν έξι (6) ακόμη άτομα και προσήχθησαν άλλα (9), ένα εκ των οποίων συνελήφθη για κατοχή ξύλινου γκλομπ και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου όπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση του Νόμου «Περί όπλων».
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!