Το ΔΑΚ Σταυρούπολης μετονομάστηκε σε “Λάζαρος Παπαδόπουλος” Δηλώσεις στην κάμερα του avatonpress.gr



Μεγάλη ημέρα και τιμή για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, μεγάλη ημέρα για τον δήμο Παύλου Μελά,αφού πριν λίγες ώρες σε μια όμορφη εκδήλωση το ΔΑΚ Σταυρούπολης πήρε το όνομά του.
Ο δήμος Παύλου Μελά, το ΔΣ συγκεκριμένα αποφάσισε με την υπ. αριθμ. 323 απόφασή του, στις 10 Απριλίου 2019 να εγκρίνει την ονοματοδοσία  του ΔΑΚ Σταυρούπολης, δίνοντας το όνομα του Λάζαρου Παπαδόπουλου, έναν αθλητή που φόρεσε την πρώτη του φανέλα με το ΑΟ Σταυρούπολης το 1992, αλλά και έναν αθλητή που με την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την νεολαία. 
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος μετά τον ΑΟ Σταυρούπολης ακολούθησε μια πολύ μεγάλη καριέρα παίζοντας σε μεγάλες ομάδες εντός και εκτός Ελλάδας όπως, Ηρακλής, Παναθηναϊκός, Ντιναμό Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης, Φορτιτούντο Μπολόνια, ΠΑΟΚ, Χίμκι, Ολυμπιακός και Τενερίφη.
Τον Λάζαρο Παπαδόπουλο τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί απο τους  πρώην συμπαίκτες του στις διάφορες ομάδες που έπαιξε όσο και απο την εθνική ομάδα, όπως και προπονητές του. Στην σημερινή εκδήλωση το παρόν έδωσαν οι Γιαννάκης, Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Αλβέρτης, Ρεντζιάς, Φώτσης, Μπαλογιάννης, Φιλίππου, Ζουρνατσίδης, Φιλίππου, Τσαρτσαρής, Αποστολίδης, Γιαννούλης, Ζεβροσένκο,  Ντικούδης,  Χατζηβρέττας κ.ά.
Ακόμη τον Λάζαρο Παπαδόπουλο τίμησε και ο κόσμος του δήμου αφού γέμισε το γήπεδο ασφυκτικά. 

Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία  οργανωτικά και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στα στελέχη του δήμου Παύλου Μελά που μόχθησαν γι΄αυτό. Ήταν μια εκδήλωση αντάξια του αθλητή Λάζαρου Παπαδόπουλου.

Δείτε το άλμπουμ φωτογραφιών του avatonpress.gr:


https://photos.google.com/album/AF1QipOoWT5mtEguRmczh5akOn6rC0Ia7wuurX2F8L6C


Δείτε δηλώσεις του δημάρχου Παύλου Μελά, του αντιδημάρχου Σάκη Λαζαρίδη και συμπαικτών και προπονητών Λάζαρου Παπαδόπουλου























Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!