Παιδικό θέατρο και αγώνας μπάσκετ για καλό σκοπό σήμερα στον δήμο Ωραιοκάστρου



Παιδικό θέατρο και αγώνας μπάσκετ για καλό σκοπό
σήμερα στον δήμο Ωραιοκάστρου



Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ
Μία ώρα αργότερα, στις 7.00 το απόγευμα, συναντώνται στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «Κονταξοπούλειο» βετεράνοι καλαθοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης και αστυνομικοί του Α.Τ. Ωραιοκάστρου, για να συμμετάσχουν σε έναν φιλικό αγώνα μπάσκετ με φιλανθρωπικό σκοπό.
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και η ομάδα μπάσκετ του αστυνομικού τμήματος Ωραιοκάστρου ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση που τους απηύθυνε η κοινότητα Ωραιοκάστρου για την οργάνωση ενός αγώνα αγάπης και προσφοράς.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα συλλέγονται τρόφιμα για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Ωραιοκάστρου, τα οποία και θα προσφερθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


Παιδικό θέατρο


Με παιδικό θέατρο κι έναν αγώνα μπάσκετ για καλό σκοπό συνεχίζονται αύριο (Σάββατο 14 Δεκεμβρίου) οι εορταστικές εκδηλώσεις στον δήμο Ωραιοκάστρου.
Ειδικότερα, στις 6.00 το απόγευμα η παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Καρυοθραύστη». Η παιδική παράσταση θα παρουσιαστεί στο αμφιθέατρο του ΟΑΕΔ, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!