Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Καλαμαριά


Άναψε  το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Καλαμαριά

Η Καλαμαριά φόρεσε χθες βράδυ τα γιορτινά της και μπήκε επισήμως στο κλίμα των Χριστουγέννων. Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα χωρίς βροχή με ήπιο κρύο αλλά και μεγάλη προσέλευση κόσμου, ο δήμαρχος Ιωάννης Δαρδαμανέλης, άναψε τα χιλιάδες λαμπιόνια του μεγάλου φυσικού χριστουγεννιάτικου δένδρου που κοσμεί την πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού, δίνοντας το χριστουγεννιάτικο χρώμα στην πόλη και το
σήμα για την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην Καλαμαριά.  

Ο καιρός βοήθησε  χθες βράδυ τους  εκατοντάδες Καλαμαριώτες, να μαζευτούν από νωρίς, στην κεντρική πλατεία, η οποία φωτίστηκε και από τα χαμόγελα των παιδιών,  για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση της φωταγώγησης του δέντρου αλλά και τις μουσικές εκδηλώσεις που ακολούθησαν.

Την παρουσίαση της υπέροχης αυτής βραδιάς ανέλαβαν  η Γενική Γραμματέας του Δήμου, Ελένη Φύκα και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου,  Χρήστος Κουτσοτάσιος,  οι οποίοι με εξαιρετική διάθεση, αμεσότητα  και αέρα ανανέωσης συνέθεσαν μια βραδιά για όλους, όσοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την γιορτή.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!