«Το ασχημόπαπο», από το ΚΘΒΕ, … ξαναπηγαίνει… στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια» σε μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους


«Το ασχημόπαπο», από το ΚΘΒΕ, … ξαναπηγαίνει…
στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια»
σε μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους

Η θεατρική δράση – παράσταση «Το ασχημόπαπο» από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος επαναλαμβάνεται στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια» (Δ. Γούναρη 39, Κάμαρα, τηλ. 2310 277113), το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, ώρα 12 το μεσημέρι, ταυτόχρονα με μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους που ετοιμάζουν τα βιβλιοπωλεία Μαλλιάρης-Παιδεία.

Οι φίλοι των βιβλιοπωλείων θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν, καθώς και να κερδίσουν τα δώρα που θα προσφέρει εκείνη την ημέρα ο Οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία.

Σχετικά με το έργο:

Το «Ασχημόπαπο» του Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν είναι ένα κλασσικό παραμύθι με κεντρικό ήρωα, όχι ένα άσχημο παπί, αλλά ένα μικρό κυκνάκι που βρέθηκε τυχαία να μεγαλώνει ανάμεσα σε πάπιες. Η διαφορετικότητα, αν και φυσική, φοβίζει. Έτσι ο ρατσισμός ανθίζει και η βία ξεκινά ήδη από τον τίτλο – υποτιμητικό παρατσούκλι: «το ασχημόπαπο».
Δραματουργική επεξεργασία, Θεατρική Διασκευή, Σκηνοθετική επιμέλεια, Μουσική: Αγγελάκης Λευτέρης.

Δραματουργική συνεργασία: Νταρακτσής Χρίστος. Επιμέλεια κίνησης: Γιαννούση Ελένη. Ηθοποιοί: Γιαννούση Ελένη, Νταρακτσής Χρίστος, Αγγελάκης Λευτέρης.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!