Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ την Κυριακή στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμαριάς


Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ την Κυριακή στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμαριάς

Το Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Καλαμαριάς,  προσπαθεί  να δημιουργεί  και να στηρίζει  νέες ιδέες,  θεσμούς αισιοδοξίας, ελπίδας και ζωής.
Οι κολυμβητές του Δημοτικού κολυμβητηρίου, με ευαισθησία και διάθεση αλληλεγγύης να συνεισφέρουν αυτές τις γιορτινές μέρες, οργάνωσαν και πραγματοποιούν έναν αγώνα μπάσκετ την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμαριάς (Τριπόλεως & Σουρμένων).
Η σπουδαία αυτή αναμέτρηση θα διεξαχθεί μεταξύ των ομάδων των Αθλητών μπάσκετ του Δημοτικού κολυμβητηρίου και την ομάδα Βετεράνων της Περαίας. Στόχος της διοργάνωσης είναι  να συγκεντρωθούν  τρόφιμα και άλλα είδη (ρύζι κίτρινο, αλεύρι, ζάχαρη, φακές, ντοματοχυμός, μέλι, μαρμελάδα, πραλίνα, μπισκότα, σαμπουάν, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαπούνια), τα οποία θα προσφέρουν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Καλαμαριάς.
Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Καλαμαριάς την ημέρα τέλεσης του αγώνα και όσοι επιθυμούν μπορούν να τα φέρνουν τις ώρες από τις 11:00 το πρωί
  έως τις 14:00 .



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!