“Υπερασπιζόμαστε την δημόσια κοινωνική ασφάλιση - Κίνδυνοι και Προοπτικές” συνάντηση διοργανώνει η "Δικηγορική συνεργασία - Ανεξάρτητοι" και η "Συμμαχία για ένα προοδευτικό ΤΕΕ"



ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ,συνδιοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη, 12/12/2019 στις 18:00, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ, οι συνδικαλιστικές παρατάξεις δικηγόρων «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ» και μηχανικών «ΣΥΜΜΑΧΙΑ για ένα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΕΕ»  (Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Μηχανικών, Οικολόγοι Μηχανικοί, Συνεργαζόμενοι) με θέμα:

“Υπερασπιζόμαστε την δημόσια κοινωνική ασφάλιση - Κίνδυνοι και Προοπτικές”

Κύριος ομιλητής
Αναστάσιος (Τάσος) Πετρόπουλος, Δικηγόρος – Εργατολόγος, πρ. Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Παρεμβαίνουν εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών παρατάξεων «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ» και «ΣΥΜΜΑΧΙΑ για ένα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΕΕ»  (Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Μηχανικών, Οικολόγοι Μηχανικοί, Συνεργαζόμενοι)

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Επικοινωνία (Οργανωτική Επιτροπή) : 
ΛΑΜΤΖΙΔΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ 6972174867, m.lamtzidis@gmail.com
ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΗΡΩ, 6986859461, irolivaniou@gmail.com
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, 6972174867, dimitris.hatzopoulos@gmail.com
                                       
Θεσσαλονίκη, 10.12.2019
                                      Από το κοινό Γραφείο Τύπου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!