Δήμος Καλαμαριάς: Αρχισε η διαδικασία των αιτήσεων για μετατάξει στο Δημόσιο



΄Αρχισε η διαδικασία των αιτήσεων για μετατάξεις στο Δημόσιο

΄Ανοιξε σήμερα η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για μετατάξεις και αποσπάσεις στο πλαίσιο του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας 2019,
καθώς αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού του υπουργείου Εσωτερικών τα αιτήματα των φορέων τα οποία εγκρίθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας.
 Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι μπορούν από σήμερα μέχρι και την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 να μπαίνουν στην εφαρμογή του Μητρώου που είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο:
https://hr.apografi.gov.gr/role?4&code=Dcb060

Στη συνέχεια θα  πληκτρολογούν τους κωδικούς TAXISnet που διαθέτουν,
επιλέγουν τη μετάβαση στις θέσεις κινητικότητας όπου έχουν άμεση πρόσβαση στις διαθέσιμες θέσεις του κύκλου κινητικότητας στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα,  και εν προκειμένω και στο Δήμο Καλαμαριάς και υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά.
Βασική προϋπόθεση  υποβολής των αιτήσεων να μην υπερβαίνουν τους τρείς φορείς, ενώ  καινοτομία της κινητικότητας είναι ότι μπορεί να γίνει και ταυτόχρονα αλλαγή κλάδου, με βάσει τα τυπικά προσόντα των ενδιαφερόμενων υπαλλήλων.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!