Εορταστική συναυλία του Αλέξανδρου Τζοβάνη την Τρίτη στην Καλαμαριά Μαζί η Μέλα Γεραφώτη και η Νόνικα Μαλκουτζή


Εορταστική συναυλία του Αλέξανδρου Τζοβάνη την Τρίτη στην Καλαμαριά
Μαζί η Μέλα Γεραφώτη και η Νόνικα Μαλκουτζή

Η πιο ζεστή προετοιμασία για τα Χριστούγεννα γίνεται με μουσική και αυτό κάνει ο Δήμος Καλαμαριάς. Ετοιμάζει μια εξαιρετική βραδιά με τα πιο δημοφιλή́ ξένα και ελληνικά́ χριστουγεννιάτικα κομμάτια τα οποία παντρεύονται με αγαπημένες επιτυχίες της σύγχρονης και ρετρό́ ελληνικής μουσικής αλλά́ και διεθνείς swing, rock n’ roll και latin επιτυχίες.

Η συναυλία με τίτλο «Χριστούγεννα Μαζί» που οργανώνεται  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου «Χριστούγεννα στην πόλη»,  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στις 8.30 το βράδυ,  στη σκηνή του δημοτικού θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη».

Ο καλαμαριώτης Αλέξανδρος Τζοβάνης,  ένας ταλαντούχος, ανήσυχος και σπουδαίος λυρικός τραγουδιστής της γενιάς του με ευρωπαϊκή σταδιοδρομία, θα τραγουδήσει και μαζί του θα εμφανιστούν η Μέλα Γεραφώτη και η Νόνικα Μαλκουτζή. Στο Πιάνο θα είναι ο  Αστέρης Τσαλίκης, στο  Μπάσο ο Τραϊανός Αλμπανούδης, στο Βιολί  η Δέσποινα Σκέντου και στα Τύμπανα ο Νίκος Βαργιαμίδης.

Τα δελτία ελευθέρας εισόδου έχουν ήδη εξαντληθεί. Μόνο σε περίπτωση ακυρώσεων θα υπάρχουν θέσεις.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!