Πρόσκληση σε εκδήλωση με παιχνίδια λούνα παρκ και το «Κρουστόφωνο» απο τον Εμπορικό Σύλλογο & τον Δήμο Ωραιοκάστρου



Απο τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται οτι: 

"Ο πρόεδρος Ιακωβίδης Βασίλειος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, σε συνέχεια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2019, σας προσκαλούν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Δήμος Ωραιοκάστρου."

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του δήμου Ωραιοκάστρου:

Παιχνίδια λούνα παρκ και παρέλαση από το «Κρουστόφωνο»
στο γιορτινό Ωραιόκαστρο

Με παιχνίδια λούνα παρκ αλλά και με μια μεγάλη παρέλαση από το «Κρουστόφωνο» στη γιορτινή αγορά συνεχίζονται την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου οι εκδηλώσεις τις οποίες διοργανώνει ο δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου για την υποδοχή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Από τις 5.00 το απόγευμα της Παρασκευής στο Ηρώον απέναντι από τον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ωραιοκάστρου θα στηθούν παιχνίδια και πάγκοι διασκέδασης για τα παιδιά. Η συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια θα είναι δωρεάν.

Παράλληλα, τον δικό του ξεχωριστό τόνο στην εορταστική αγορά του Ωραιοκάστρου θα δώσει το «Κρουστόφωνο» με μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη παρέλαση σε εμπορικούς δρόμους της περιοχής, όπως στην Κομνηνών και στη λεωφόρο Δημοκρατίας. Για τις ανάγκες της εκδήλωσης το απόγευμα της Παρασκευής η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Δημοκρατίας θα απαγορευτεί. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!