Μουσικοί - χορευτές του δρόμου και disco party στο γιορτινό Ωραιόκαστρο


Μουσικοί - χορευτές του δρόμου και disco party στο γιορτινό Ωραιόκαστρο

Με ένα disco party στη λεωφόρο Δημοκρατίας αλλά και με χορευτές και μουσικούς του δρόμου, που θα διαμορφώσουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην κεντρική αγορά του Ωραιοκάστρου, ολοκληρώνονται την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου οι εκδηλώσεις για την υποδοχή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τις οποίες διοργανώνει ο δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο.
Την Παρασκευή από τις 6.00 το απόγευμα μουσικοί και χορευτές από σχολές της περιοχής θα παρουσιάσουν τις δικές τους ξεχωριστές παραστάσεις σε διάφορα σημεία στη γιορτινή αγορά του Ωραιοκάστρου. Στα σημεία όπου θα εξελιχθούν μουσικά και χορευτικά δρώμενα θα στηθούν παράλληλα βαρέλια με φωτιές.
Η γιορτή θα κορυφωθεί γύρω στις 8.00 το βράδυ με ένα μεγάλο disco party με λέιζερ και φούσκες επί της λεωφόρου Δημοκρατίας, η οποία για τις ανάγκες των εκδηλώσεων θα πεζοδρομηθεί.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!