Στο 0-0 έμειναν Λάρισα και ΑΡΗΣ σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και μονομαχίες αλλά δίχως σπουδαίες ευκαιρίες Φωτορεπορτάζ του avatonpress.gr



Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι του ΑΡΗ με την ΑΕ Λάρισα στο AEL FC Arena πριν λίγο με 0-0. Κανένας απο τυος δύο αντιπάλους δεν έδειξε ικανός να δημιουργήσει φάσεις ώστε να κερδίσει το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται με πολλές μονομαχίες και δίχως την μεγάλη ευκαιρία. Η Λάρισα με την ήττα απο την Ξάνθη ήθελε τους 3 βαθμούς για να  ανέβει βαθμολογικά ενώ από την άλλη πλευρά ο ΑΡΗΣ μετά την εντυπωσιακή νίκη το προηγούμενο Σάββατο επι του ΠΑΟΚ και την Τετάρτη επί της Ξάνθης στο κύπελο, έδειξε κουρασμένος και δεν μπόρεσε να βγάλει εκείνη την δύναμη που έδειξε στα άλλα παιχνίδια.

ΛΑΡΙΣΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς (78′ Μπούστος), Παπάζογλου (86′ Νούνιτς), Μόρας, Καρανίκας, Σετσέροβιτς (90’+4′ Μπάλλας), Μπέρτος, Κάτσε, Μπράλιτς.

ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Σάσα (63′ Μπα), Ματίγια, Ρόουζ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κόρχουτ, Φετφατζίδης, Γκάμα (79′ Μαρτίνες), Λάρσον (69′ Ντιγκινί), Ιντέγε.











φώτο   Katerina Brozou


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!