Κατάρτιση στρατολογικού πίνακα αρρένων γεννηθέντων το 2004 στο δήμο Καλαμαριάς


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΑΡΡΕΝΩΝ
ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ ΤΟ 2004

Από το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης του Δήμου Καλαμαριάς  ανακοινώνεται ότι οι άρρενες  γεννημένοι το έτος 2004, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων του Δήμου  Καλαμαριάς, ανεξάρτητα από την Δημοτολογική τους εγγραφή και τον τόπο γέννησής τους, υποχρεούνται να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση, η οποία δίνεται από την υπηρεσία, για την κατάρτιση του Στρατολογικού Πίνακα έτους 2004.

Η δήλωση υποβάλλεται είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία του ενδιαφερόμενου είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία ενός εκ των γονέων του.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσέλθουν στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου,  που στεγάζεται στο ισόγειο του Δημοτικού κτιρίου επί της οδού Μεταμορφώσεως 7, κάθε εργάσιμη ημέρα από τις 8:00  έως τις 14:30  από αύριο 15/1/2020 έως τις 28/2/2020.

Κατά την προσέλευση τους οι άρρενες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την πρωτότυπη αστυνομική τους ταυτότητα. Εφόσον όμως προσέλθουν οι γονείς θα πρέπει να έχουν μαζί  τους τις αστυνομικές ταυτότητες τόσο των ιδίων όσο και των τέκνων τους.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!