«Τρακτέρ» Ένα μονόδραμα του Θωμά Βελισσάρη Επιστρέφει στο Θέατρο Τ



«Τρακτέρ»

Ένα μονόδραμα του Θωμά Βελισσάρη
  
Επιστρέφει στο Θέατρο Τ,
3 -11 Φεβρουαρίου 2020, κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:30




Προκάλεσε αίσθηση, κέρδισε τις εντυπώσεις και επιστρέφει στο Θέατρο Τ για ακόμα παραστάσεις, από τις 3 έως τις 11 Φεβρουαρίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30. Ο λόγος για το «Τρακτέρ», το μονόδραμα που έγραψε, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Θωμάς Βελισσάρης, ο οποίος μοιράζεται τη σκηνή με τον μουσικό Μανώλη Σταματιάδη, σε μία παραγωγή της θεατρικής ομάδας Monstrare Art Group.
 
Λίγα λόγια για το «Τρακτέρ»
 
Ελλάδα 2020. Μία επέτειος. Σε ορεινό χωριό. Σε μία σχολική αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Οι αρχές του τόπου τιμούν έναν άνθρωπο – Μεσσία – σύγχρονο Προμηθέα. Αυτόν που έσωσε τον τόπο του από βέβαιο μαρασμό.
 
Η ιστορία της «Μεγάλης Αποστολής», που φέτος κλείνουν σαράντα χρόνια από το αίσιον πέρας της, γίνεται η αφορμή για να διασκευαστεί κι άλλο η Ιστορία, στα μέτρα αυτών που την χρησιμοποιούν για δικό τους όφελος.
 
Όμως ο Προμηθέας, γίνεται Οιδίποδας.
Γιατί η Ιστορία μετατρέπεται σε Μύθο.
Και κάπου στο βάθος, η Πατροκτονία.
 
Μία αναχρονιστική κωμωδία με στοιχεία σάτιρας. Μία (ανα)παράσταση όπως λένε και οι σημειολόγοι...μη σκιάζεσαι Κατίνα, σημειολόγοι είπα, όχι σεισμολόγοι... αφελείς μου εσείς ψυχές των παιδικών μου χρόνων...




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!