Συνάντηση Αναστασιάδη με τον συγγραφέα του βιβλίου «Κόκκινο ποτάμι», Χάρη Τσιρκινίδη


Συνάντηση Αναστασιάδη με τον συγγραφέα του βιβλίου «Κόκκινο ποτάμι», Χάρη Τσιρκινίδη

Ένα ζεστό καλωσόρισμα επεφύλαξε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, στον Διπλωμάτη, Ιστορικό  ερευνητή,  Νομικό  και Συγγραφέα κ.  Χάρη Τσιρκινίδη.
Στη συνάντηση συμμετείχε και η γενική  γραμματέας του Συνδέσμου Γυναικών Θεσσαλονίκης – Μακεδονίας « Εν Αθήναις», δημοσιογράφος και συγγραφέας κ. Νίκη Στρατηλάτη.

Στη συζήτηση που ακολούθησε έγιναν αναφορές στο βιβλίο του κ. Τσιρκινίδη «ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ».

«Το ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ είναι το αίμα των αθώων που ζητάει δικαίωση» είπε μεταξύ άλλων  ο ίδιος ο συγγραφέας, αναφερόμενος σε όσα πραγματεύεται το βιβλίο του.

Πρόκειται για ένα   ιστορικό πολιτικό μυθιστόρημα το οποίο  μέσω του Open TV μεταφέρει στους τηλεθεατές το ιστορικό δράμα ,την τραγωδία, τις διώξεις και την γενοκτονία  που υπέστη από το 1908  έως το 1925, ο Ελληνισμός  της Ανατολής. 
Στο πλαίσιο αυτό, και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο  κ. Τσιρκινίδης  πρότεινε στον κ. Αναστασιάδη να συμμετέχει μεταξύ των κεντρικών ομιλητών στην  εκδήλωση με τον τίτλο « ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΝΩΝΕΙ:  ΠΟΝΤΟ- ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ- ΣΜΥΡΝΗ- ΘΡΑΚΗ» που διοργανώνει ο Συνδέσμος  Γυναικών Θεσσαλονίκης – Μακεδονίας « Εν Αθήναις» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θεώρησε την πρόταση ιδιαίτερα τιμητική, ευχαρίστησε τον κ. Τσιρκινίδη και την αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 στις 18.00 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.
                   



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!