Μνημόνιο Συνεργασίας του Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ με τον Οργανισμό Μαλλιάρης-Παιδεία


Μνημόνιο Συνεργασίας του Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ με τον Οργανισμό Μαλλιάρης-Παιδεία

Η σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ και του Οργανισμού Μαλλιάρης-Παιδεία, αποφασίστηκε χθες Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, σε συνάντηση στελεχών των δύο εταιρειών, που έγινε στις εγκαταστάσεις της ΠΑΣΤΕΡ, επί της οδού Τσιμισκή 45.

Σκοπός της συνεργασίας είναι η βελτίωση και ο εμπλουτισμός της εκπαιδευτικής εμπειρίας των φοιτητών του εκπαιδευτικού ομίλου ΠΑΣΤΕΡ με την συμβολή των εκδόσεων και των υπηρεσιών της Μαλλιάρης-Παιδεία Α.Ε.

Στο πλαίσιο αυτό, συμφωνήθηκε η δυνατότητα  συνδιοργάνωσης εκπαιδευτικών και άλλων δράσεων,   που ως στόχο έχουν την αναβάθμιση γνωστικών δεξιοτήτων και εμπειριών σπουδαστών κι αποφοίτων και αντανακλούν  την κοινή φιλοσοφία των δύο συνεργατών σε θέματα εκπαίδευσης, κοινωνικής ευαισθησίας  και πολιτισμού εν γένει.

Παρόντες στη συνάντηση, από τον Οργανισμό Μαλλιάρης-Παιδεία ήταν ο ιδρυτής εκδότης κ. Αντώνης Μαλλιάρης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Φώτης Κουτσαμπάρης, δημοσιογράφος και από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΠΑΣΤΕΡ ο Executive Chef κ. Νίκος Λιογγάρης, υπεύθυνος του τομέα γαστρονομίας-τουρισμού, ο κ. Στέφανος Κυριαζίδης, υπεύθυνος marketing και η Σταυρούλα Τσαπάζογλου, ακαδημαϊκή διευθύντρια.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας θα υπογραφεί εντός της επόμενης εβδομάδας ενώ οι κοινές δράσεις θα ξεκινήσουν εντός της τρέχουσας εκπαιδευτικής περιόδου.

Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά: Νίκος Λιογγάρης, Αντώνης Μαλλιάρης, Σταυρούλα Τσαπάζογλου, Φώτης Κουτσαμπάρης.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!