Κοπή πίτας απο τον Παντελή Σκαρλάτο και την δημοτική παράταξη της «αν.α.σ.α»



Ο Παντελής Σκαρλάτος  δηλώνει παρών, με την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της «αν.α.σ.α»
Την Κυριακή 26/1/2020, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης «αν.α.σ.α.» για το Ωραιόκαστρο.
Στελέχη και φίλοι της παράταξης συγκεντρώθηκαν, προκειμένου να παρευρεθούν στην πρώτη επίσημη εκδήλωση της παράταξης για το 2020, για να ανταλλάξουν ευχές και να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και διατήρησης της κοινής τους πορείας.
Στην κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα του καφέ CREMA, o επικεφαλής, Παντελής Σκαρλάτος, στη σύντομη ομιλία του τόνισε τη σημαντικότητα της συγκεκριμένης εκδήλωσης, καθώς ένα χρόνο μετά την ίδρυση της παράταξης, η νέα δύναμη για το Ωραιόκαστρο, η «αν.α.σ.α» παραμένει ενεργή και με τον ίδιο σκοπό, την αλλαγή των κακώς κειμένων στο Δήμο μας.
Τόνισε επίσης ότι η στάση της «αν.α.σ.α» ως αντιπολίτευση, έχει κυρίως παρεμβατικό ρόλο σε όποια ενέργεια δεν ωφελεί τους συνδημότες μας ενώ αντίθετα συμμετέχει με τη θετική της στάση σε ότι θετικό και προς το κοινό όφελος.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον συμπολίτη μας Ευάγγελο Φυλακτό, Πρόεδρο Ε.Ε.Ε.Γ.Α. (Ελληνική Επιτροπή για την Επιστροφή των Γλυπτών της Ακρόπολης) για τον αδιάκοπο αγώνα του και την προσφορά του στη διατήρηση και στη διάδοση του πολιτισμού του τόπου μας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σωτήριος Μπάτος, ο πολιτευτής Φάνης Παπάς και εκπρόσωποι συλλογικών φορέων του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία , δημιουργικότητα και ευημερία.






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!